Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 joanka420,.,

dziewczyny pom贸偶cie - buty

Polecane posty

Go艣膰 dlac
Je艣li nie chcesz przewy偶szy膰 narzeczonego to wychodzi na to, 偶e musia艂abys mie膰 p艂askie, albo te 2 cm, ale moim zdaniem sa beznadziejne. Jak komunijne. Najlepiej 6 cm sie prezentuja

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 poiuygtfhjfwuakl\
okropne te buty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga***111***
troch臋 dziwnie by by艂o, gdyby艣 by艂a od przysz艂ego ma艂偶onka wy偶sza ;) wi臋c moja sugestia to albo niziutki obcasik, powiedzmy te 2cm, czyli tak klasycznie, albo ca艂kiem p艂askie cz贸艂enka czy balerinki tylko na grubszej podeszwie, wi臋c cz贸艂enka lepsze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanka420,.,
Nie pyta艂am czy 艂adne czy brzydkie;p to podajcie przyk艂adowe 艂adne buty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alaala---
e tam troche wyzsza tez nie tragedia, ale jak bedzies czula sie niekomfortowo to te moga byc, moim zdaniem i tak buty beda bardzo slabo widoczne jesli masz dluga suknie, ja mam slub we wrzesniu tez nie mam jeszcze but贸w dzis bylam przymierzac ale wszytske niewygodne, tez jestem wysoka i szukam maksymalnie do 5 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ODPISZ MU TAK ;
lipss to ma by膰 偶art ? pokaza艂a艣 najbrzydsze buty na ca艂ym allegro i twierdzisz ze wybrane przez autorke s膮 nie 艂adne? autorki buty wygladaj膮 jak mercedesy przy tych kt贸re pokaza艂a艣, mysle ze jedni maja gust a inni s膮 tandetni i do tych drugich zaliczasz si臋 ty.

Udost臋pnij ten post

przeciez pod sukienka butow nie widac? chyba ze masz krotsza sukienke ja bym brala plaskie ewentualnie ta kaczuszke jesli masz sie czuc zle ze twoj slubny bedzie nizszy, to daj spokoj nikt ci pod kiecke nie bedzie zagladac ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daaaaa
ja nie wiem co tak wszystkie czepily sie bialych butow. wiekszosc jest paskudna niestety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daaaaa
Go艣膰 daaaaa
Go艣膰 daaaaa
ODPISZ MU TAK- no to si臋 u艣mia艂am:D buty na kaczuszce zapinane na kostk臋 niczym mercedesy, ca艂kowity brak gustu ale u ciebie moja droga:D

Udost臋pnij ten post

Autorko, a jakie buty b臋dzie mia艂 tw贸j partner? Przecie偶 m臋skie obuwie wizytowe nie jest na ca艂kiem p艂askiej podeszwie - z regu艂y ma co艣 na kszta艂t obcasa. W zwi膮zku z tym r贸偶nica waszego wzrostu b臋dzie wi臋ksza. Z drugiej strony - je偶eli masz d艂ug膮 sukni臋 to mo偶esz r贸wnie dobrze kupi膰 baleriny na p艂askiej podeszwie, nie b臋dzie to zauwa偶alne, a wygodniej b臋dzie si臋 ta艅czy膰 ni偶 na obcasach.

Udost臋pnij ten post

--->takie mam 3982893983892 ca艂kiem 艂adne cho膰 biale buty, jak dla mnie, zawsze b臋d膮 paskudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie mam 3982893983892
salianka - ja mam zielone :) ta firma szyje buty z w艂asnego materia艂u i im wys艂alam taki jaki bede mia艂a pasek na sukni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bierz plaskie
Ja te偶 mia艂am dylemat, ale nei ze wzgl臋du na wzrost m臋偶a tylko nieumiej臋tno艣膰 chodzenia przeze mnie na obcasach. 呕adnych nawet tych 5 cm. Po godzinie nie czu艂am n贸g nigdy. Bola艂y mnie podbicia, ale nic dziwnego, jak ca艂e 偶ycie na sportowo. Jednak na 艣lub mia艂am dylemat, bo w艂a艣nie nie wiedzia艂am czy dobrze b臋d臋 prezentowala si臋 w totalnie plaskich butach. Jakos nie specjalnie mi sie podobaly i uwazalam, ze bedzie to bardzo widac i bede nielelgancko wygladala na jakis plaskich. I kupilam wysokie no 5 cm. Juz po mszy nie czulam nog, przemoglam sie jeszcze zatanczyc pierwszy taniec na obcasie, a potem zdjelam te buty i cale wesele bylam wlasnie w plaskich balerinach. I w ogole nie bylo widac jak sie okazalo. Nie bylo czym sie przejmowac. Ogladam zdjecia, film i nic nie widac. Tylko na zdjeciach z kosciola widac, jak podnioslam suknie do gory by wejsc swobodnie po schodach. Takze jesli masz 藕le sie czuc by byc nizsza od narzeczonego, kupuj plaskie i nie przejmuj sie niczym. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanka420,.
Dzi臋kuj臋 kochane za wszystkie komentarze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ODPISZ MU TAK
lipss smiej sie pustaku bo autorka pokaza艂a na p艂askiej podeszwie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 henkor
To kwestia stylu jaki wam odpowiada, ale ja kocham takie buty - http://amoreshoes.pl/kategoria/czolenka/czolenka-gaia Cudownie wygl膮daj膮, maj膮 w sobie to co艣, ale oczywi艣cie - kwestia ca艂ej stylizacji. Czy aby na pewno nam to pasuje to ciuch贸w? Bo mnie pasuje do wszystkich ;-)

Udost臋pnij ten post