Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhh

co mam myslec o jego zachowaniu?

Polecane posty

Gość hhhhhhh

pisze tutaj bo juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec;/ jestem studentka i wynajmuje mieszkanie ze znajomymi a w bloku obok mieszka taki chlopak i w tym roku go poznalam bo jest wspollokatorem mojej kolezanki tez studiuje na tej samej uczelni co ja. zapoznalismy sie zakumplowalismy i wpadal czasem do mnie tak pogadac czy na impreze. wydawalo mi sie ze on cos do mnie ma ale ja wtedy nie mialam zupelnie nic do niego ale raz po pijaku sie calowalismy. potem nie bylo tematu zachowywalam sie jakby nigdy nic . ale od tamtej pory calowalismy sie wlasnie po pijaku jeszcze z 7 razy i zawsze tylko po pijaku. ja juz tego nie ogarniam. teraz na dodatek zaczelam cos do niego miec a on ma chyba to gdzies . tylko jak razem imprezujemy i sie napijemy to sie konczy calowaniem . on chyba nie traktuje tego powaznie ale troche nie rozumiem tego... z 2 miesiace temu mial dziewczyne ale krotko to trwalo i juz nie ma ale nawet wtedy jak mial to sie ze mna calowal . co o tym wszystkim myslec? wydaje mi sie ze jakby nic do mnie nie mial kompletnie to by sie ze mna nie calowal.

kurwa ale ty tępa jesteś, jak chłop najebany to go nosi, co nie ? Ciesz sie ze Cie nie przebił swoją maczugą. Bo bys pisała jaka ty biedna, on Cie wykorzystał bo myślałaś ze on coś do Ciebie czuje a chciał tylko dziurkę spenetrować ;)

Gość hhhhhhh
gdyby kompletnie nic nie czul ti chyba by sie nie calowal jeszcze za kazdym razem ;]

Gość Mam wyjebane
Oj głupie dziewcze, On nic do ciebie nie czuje, jak jest pijany to każdy odpierdala i robi głupty, gdyby coś czuł to po trzeźwemu też by tak robił ... I dziwię się, że "studentka" ma takie myślenie... Jesteś marna jak barszcz z uszkami ... Dobrze ujęłaś "On chyba nie traktuje tego poważnie"- a raczej bym powiedziała ON TEGO WGL. NIE TRAKTUJE POWAŻNIE ... A i po drugie jesteś dziwką, kurwą itd. bo całujesz się z zajetym chłopakiem ... po 2 koleś wgl. nie ma szacunku do dziwczyny nawet jak byś z nim byla zdradzi cię na 1 lepszej imprezie... Myśl ułomna dziołcho

Gość Mam wyjebane
Jesteś taka głupia, że mój pies jest mądrzejszy od ciebie "studentko" ;p

Gość Mam wyjebane
tzw. "studentko głupoty ludzkiej"

Gość hhhhhhh
chodzi o to ze on chyba mysli ze ja tez tak po pijaku i mam na to wyjebane juz sama nie wiem ciezko mi to rozgyzc. zupelnie obojetna raczej mu nie jestem;]

Gość Mam wyjebane
Jesteś mu zupełnie obojętna , chłopak był pijany nic poza tym , więc ne rób se zbędnej nadziej, a jak tak bardzo cię to ciekawi to spytaj się go , a nie na jakimś forum

Gość Mam wyjebane
I bardzo wątpie, że on se tak myśli, że po pijaku itd