Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

były prawiczek

Prawiki i nie tylko kto planuje się z was wyprowadzić od rodziców ?

Polecane posty

Gość Perdomo
To prawda że dom to dom ale to jest na prawdę luksus. Mieszkanie może być duże średnie i małe. Wynajem mieszkania jednopokojowego 30 metrów kwadratowych to 1500 zł. To żeby mieć jeszcze coś dla siebie to trzeba by zarabiać 3 tys sł

BSA ty teraz mówisz o jakiś meliniarniach w najgorszych dzielnicach ,a nie o przeciętnych blokowiskach w których mieszka klasa średnia mieszczan czyli ludzie zarabiający tak do 4-5k ..czyli takich co nie stać na lepsza chatę .Dziwny masz stereotyp blokowisk widac nie znasz tych klimatów.

Gość DO BSA
100 miesięcznie to niemożliwe raczej, chyba że się nie myjesz i siedzisz przy świeczkach. Ja mam dom dwoje dzieci i płacę ok 700 zł za opłaty związane z wodą, prądem, gazem + za węgiel na sezon grzewczy muszę wys**rać 2,5 tys. zł żeby zapłacić za ruski węgiel bo unia pozamykała polskie "nierentowne" kopalnie....... pomijając tę stówe za rachunki masz rację, czasem nie ma sensu się wyprowadzać a oni ci zazdroszczą że nie wynajmujesz klitki w bloku bez perspektyw na lepsze życie. Bo co bo jest zasada że każdy musi iść na swoje?? ?? Kochaaaani to nie te czasy, dobre już minęły.... minęły się po drodze z tuskiem, WIWAT PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Twoja kobieta musi usta zatykać, aby sąsiad waszego seksu nie słyszał," ee tam jak się kochałem ze swoją byłą to krzyczała w niebogłosy muzyczka w tle leciała ,a ja tak szczerze między nami mialem to gdzieś czy ktoś słyszy czy nie ,a jak nawet to niech wie jak jej dobrze było ;) mamy XXI wiek i nikt mnie na taczce z gnojówką nie wywiezie za seks przed ślubem ;]

Gość od tej francy jebnietej
to ja z checia bym sie wyprowadziła

Gość od tej francy jebnietej
takj mi działa na nerwy zxe bym ja rozszarpala i wygoniła wpizdu

"Powiedzieć jej wprost że zachowuje się jak idiotka i kompletnie j**nieta waryjatk" takie coś nie działa bo wtedy albo zacznie krzyczeć i się tego wypierać ,albo w końcu dostanie ataku i mi się rozryczy i zacznie szlochać przez pół dnia i będzie jeszcze gorzej ....z nią tylko na spokojnie się da czasem już nawet jej schlebiam na siłe chuj że to trąci takim sarkazem i ściemą na kilometr ,ale przynajmniej siedzi cicho i jest grzeczna i się mnie słucha wtedy bo jestem wtedy jej wielkim synem zdobywcą świata ..jak zapraszałem pannę do domu to mamie mówiłem że będziemy robić to i tamto i ma wybór albo słuchać albo jej nie bedzie to wychodziła :D....no ,ale to nie zmienia faktu ,że jest mi głupio że nie mam mądrej i życiowo zaradnej mamy tylko nieogarniętą histeryczkę której szczytem ambicji jest posrzątać w mieszkaniu i zrobić zakupy bo z ugotowaniem obiadu to róznie bywa czasem wracam z pracy i sam gotuje ,a matka ogląda sobie "rozmowy w toku " ..ale wole już sobie sam zrobić i na spokojnie zjeść czasem ją poproszę grzecznie to zrobi

BSA ..są blokowiska gdzie mieszają menele ,a są takie gdzie klasa średnia ja mieszkam w tych 2gich mamy ładne wyremontowane klatki schodowe , parkingi i takei tam ,a sąsiedzi tez spoko nikt nikomi się nie wpierdziela ..kwestia przyzwyczajenia . Co do akustyki to jakiś sąsiad musi muzę puścić na maksa żeby było słychać coś. To że się dusiłeś to się nie dziwię ,ale to kwestia przyzwyczajenia ja od urodzenia w bloku mieszkam i jest ok ...choć kiedyś na swoje to bym chciał chociaż jakiś wolno stojący z ogródkiem żebym mógł sobie grilla zrobić , posiadzić drzewko czy jakiegoś krzaczka ,ale to trzeba mieć zarobki już rzędu 10k na łapę na miesiąc ,żeby kupić taką chałupę bo to ma z 300-400m i kosztuje średnio pół bańki

Gość Zuzanna Amelia & 26
Byly - mnie coraz bardziej ciekawi - jak Ty to zrobiles ze sie jednak rozprawiczyles?

"były prawiczek- nie zwracaj na nią uwagi, ona robi ten teatr" wiesz teraz to już nie zwracam na to uwagi ,ale i tak to jest irytujące bo jak wpadnie w szał to bym musiał albo ją zabić żeby się uciszyła ,albo wychodzę z domu na pół godziny wracam ona się uspokoi i się wtedy nie odzywamy do siebie tnz ja nie muszę się do niej odzywać ,ale ona czasem coś tam zacznie niby na luzie mówić ... Amelia ,a po co Ci to wiedzieć ? Też miałaś/masz ten "problem"? wiesz zawsze mogę Ci jakoś pomóc ;]

Gość Zuzanna Amelia & 26
byly - "problem" z czym ?

"Ewentualnie kup sobie działkę na ogródkach działkowych, koszt to jakieś 5-10 tys zł. Dla chcącego, nic trudnego." heh no muszę przyznać ,że czasem masz ciekawe rozwiązania dobra działka nie jest zła :)

Gość roooolin
Zuzanna amelia to stara panna i wszystkich wypytuje o wszystko

Gość Zuzanna Amelia & 26
orange - Taki juz urok starych panien.

Gość offerma cie ochrzanil
i dobrze

Zuzanna co do pytania jak mi się udało ? To powiem tak ,że po prostu w pewnym momencie skapnąłem sie że coś muszę zrobić w tym kierunku ,a miałem wczesniej silne lęki przed kobietami i tak małymi kroczkami nadrabiałem stracony czas zacząłem rozmawiać z dziewczynami , spotkać się w końcu pierwsze pocalunki ,pieszczoty ,a z tą co miałem pierwszy seks to już byłem doświadczony tak 2 lata w randkowaniu / spotykaniu i towarzystwie kobiet ... Teraz pytanie do Ciebie bo ponoć jesteś dziewicą i nie miałaś nigdy nikogo pytanie dlaczego? co stoi na przeszkodzie ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
byly - Ty pytasz czy stwierdzasz ?

w sumie jak tak sobie przypomnę to trochę tych dziewczyn wtulonych i wpatrzonych we mnie było ;] fajne to jest BSA ,a ty dlaczego jesteś sam ? Bo mam wrażenie że poprzez to jak się wychowałeś to brakuje ci takiego ciepła i opiekuńczości jakie powinien mieć facet ..wiesz możesz być wielki killer ,ale taki masz być do innych facetów ,a z kobitką to ladnie pięknie miło 0 agresji

"byly - Ty pytasz czy stwierdzasz ?" pytam CIEBIE bo chodzą tu plotki że jesteś dziewicą więc pytam czy to prawda ,a jak tak to dlaczego ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
Byly - ja Ci powiem tak: Z dziewictwem , a zwlaszcza moim wlasnym , nie mam zadnego problemu. Generalnie uwazam , ze do seksu nadaje sie tylko taki facet , z ktorym mozna isc do lozka juz na pierwszej randce. A poniewaz takich facetow , ktorzy nadaja sie do seksu od razu to - niestety - ze swieca szukac , wiec jestem sama. Ja bym raczej nie miala cierpliwosci chodzic dwa lata na randki zeby moc miec seks. Po prostu nie mam tyle cierpliwosci.

Gość Zuzanna Amelia & 26
BSA - Mieszkasz z mamusia ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
Podszyw - wypad.

ło to teraz mnie zaskoczyłaś ;] "Z dziewictwem , a zwlaszcza moim wlasnym , nie mam zadnego problemu." krótka piłka to jesteś dziewicą czy nie ? "Generalnie uwazam , ze do seksu nadaje sie tylko taki facet , z ktorym mozna isc do lozka juz na pierwszej randce " to normalne pociąg seksualny musi być od poczatku ,a seks to kwestia mieć gdzie ja też nie lubię długo czekać Wiesz ja też chciałem od razu ,ale po pierwsze to miałem różne blokady ,a po drugie to kobieta facetowi nie odda się ot tak na dzień dobry tylko facet musi wykrzesać z siebie " to coś" ..które podobno jednak mam przynajmniej dla niektórych kobiet

BSA Z tego co piszesz to faktycznei nie znasz kobiet bo kobiety to nie tylko imprezy ,alkohol i dyskoteki są różne ,ale musisz szukać ...ale twój wybór i rób jak uważasz za słuszne. Ja też się nie znałem na kobietach ,ale zacząłem poznawać i się okazało że niektóre są fajne , mają coś ciekawego do powiedzenia i można się z nimi dogadać i co najważniejsze to czułem się szczęśliwy jak przebywałem w ich towarzystwie i się nie męczyłem...owszem są i takie co mnie po 5 sekundach denerwują .

Gość Zuzanna Amelia & 26
byly - to faceci nie chca aby kobiety oddawaly im sie na "dzien dobry" Poczytaj wpisy na kafe. Poczytaj co pisza faceci o kobietach , ktore by chcialy seks /na przyklad - z nimi/ na "dzien dobry". To chyba logiczne , ze takim facetom nie wolno nic oddawac. Nie tylko na "dzien dobry" ale w ogole. Problem polega na tym , ze takich facetow jest zatrwazajaca wiekszosc.

Zuza nie wiem co większość facetów wiem jaki ja jestem i odkąd przełamałem bariery to jak widzę ,że dziewczyna się koło mnie "kręci" to działam zdecydowanie i jest fajnie bo widzę że one nie protestują ,a potem promieniejąca buzia o ochota na więcej mówi sama za siebie :)... Swoją drogą to skąd jesteś ? może podaj swojego maila to sobie popiszemy prywatnie jeśli chcesz ;) bo wydajesz się swojska dziewczyna

Gość Zuzanna Amelia & 26
byly - prosze bardzo - slodkacipusia@gmail.com

Gość Zuzanna Amelia & 26
Podszyw - wypad ale to w szybkich podskokach. Byly - a jakich odpowiedzi sie ode mnie spodziewales skoro piszesz , ze Cie zaskoczylam?

Gość Zuzanna Amelia & 26
byly - Ty sie nie wyglupiaj i nigdzie nie pisz. Ten mail powyzej to podszyw.