Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna.................

są tu jakieś stare panny powyżej 28, czy już pogodziłyście się z tym że

Polecane posty

Gość fghgfh
A do czego wam chłopy? Wy myslicie, ze malzenstwo jest takie super? Wiekszosc facetow zdradzza tak czy siak. A wy jestescie im potrzbnne tylko do prania gaci i gotowania. Naprawde nie macie innych planow na swoja przyszlosc? Myslicie zemalzenstwo to tylko dawanie sobie dziubaskow?

Gość dopiszę się
ja mam 28 lat, jestem sama i tak pewnie pozostanie, głównie dlatego że jestem przeciętna z wygladu ( chociaż zadbana ), do tego raczej introwertyczna, spokojna, cięzko nawiązuje kontakty. Jak kobieta jest towarzyska, wygadana, pewna siebie i atrakcyjna to wcześniej czy później pewnie ktoś się nią zainteresuje.

Gość gość
jeśli powiedzmy młodość ma się ku końcowi, a nie było się w żadnym związku, to jednak coś jest nie tak kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hah, ale wymysł! ja mam 30 na karku i nigdy z żadnym facetem nie byłam w związku, sądzisz że jestem kosmitką? :D :D spotykam się i spotykałam z faciami już od czasów podstawówki, jednakże z żadnym z nich nie chciałam się wiązać bo nie ciągnęło mnie do nich, chociaż ich do mnie aż za bardzo, znam swoją wartość i żadna kolejna porażka nie sprawi, że zwątpię w to, że znajdzie się ktoś na widok kogo ugną mi się kolana :D z równym powodzeniem można spekulować, że jak ktoś się rozwiódł 2 razy to znaczy że coś jest nie tak, może i jest TAK że to czyjaś wola żyć jak się chce i w sposób na jaki ma się ochotę pójdziesz w lewo - źle, skęcisz w prawo - niedobrze, tylko nieszczęśliwi ludzie wtrącają się w życie i wolność wyboru innych znajdując w ich wyborach dziwne teorie spiskowe dziejów :)

Gość gość
wg tej oceny to należy wejść z kimś w związek na siłę od zaraz nim minie magiczne 30 i już jesteś ok :D nie sztuka być w byle jakim związku z byle kim, sztuką jest być w świetnym układzie z świetnym człowiekiem :) a raczej nie zaczynasz relacji od związek tylko od ktoś, najpierw poznajesz i decydujesz czy chcesz z kimś się wiązać, ile jest ludzi którzy po 30stce znajdują kompanów na całe życie? wielu! w tym czasie jak oni są szczęśliwi i zakładają rodziny z dojrzałym nastawieniem do życia bo coś już o nim wiedzą, to koleżanki z podstawówki które hajtnęły się po maturze/studiach wyrywają z domów albo narzekają na chłopa i rozglądają się za innym ;)

malzenstwo jest przereklamowane same zmartwienia niewiele radosci tazke nie ma co na sile chlopa szukac nie kazdy chyba musi zyc w zwiazku.

Gość EllaBrunetka
Nie. Nie szukam męża, jestem lesbijką :)

Gość gość
Dlaczego zawsze wszystko musi byc czarne lub biale. Ja wyszlam za maz gdy mialam 26 lat I jestem bardzo szczesliwa z mezem, a jetesmy malzenstwem juz prawie 7 lat, mamy 2letnia corke. Zanim wyszlam za maz tez bylam zadowolona jako single, nie bylo zadnych zobowiazan, robilo sie wszystko tylko z mysla o swojej wygodzie. Jesli chodzi o polskie myslenie to jeszcze dlugo bedziemy zacofani. Mnie moj wuj, ktory mieszka na wsi, nazwal "stara panna" gdy mialam 23 lata. Bo jak to mozna nie miec chlopaka w tym wieku, bo przeciez jego corki to juz w szkole sredniej mialy chlopakow, a w wieku 20 lat wychodzily za maz. Ciemnogrod i tyle. A teraz biede klepia, maja gromade dzieci i wygladaja na 10 lat wiecej niz maja od tego zasuwania na roli, bo oczywiscie nie chcialy sie uczyc tylko wolaly biegac za chlopakami. Teraz mieszkamy z mezem w Stanach i tu nie ma tak starodawnego podejscia jak w Europie Wschodniej. Kobiety wychodza za maz glownie po trzydziestce, a dzieci rodza jeszcze pozniej.