Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutno mi :(

Porzucona w ciąży :(

Polecane posty

Gość Smutno mi :(

Mój partner rzucił mnie kiedy zaszłam w ciążę :( Sytuacja wygląda tak: mam 21 lat, byłam z nim od pół roku, bardzo chciałam zajść w ciążę z wielu powodów, przede wszystkim chciałabym mieć już męża i jakąś finansową i życiową stabilizację a marek wydawał mi się dobrym kandydatem no więc postanowiłam odstawić tabletki i zobaczyć co los przyniesie... marek na początku nawet ucieszył się z tej wiadomości, ale jakoś od słowa do słowa wygadałam mu się, że to nie jest wpadka, tylko że odstawiłam pigułki :( no i zaczęło się :( wściekł się, powiedział że "kłamliwej szmaty i jej bachora" (to cytat) nie będzie utrzymywał i kazał mi "wypierdalać" mieszkamy razem, a w zasadzie mieszkaliśmy, bo marek wyrzucił mnie siłą za drzwi i kazał się wynosić :( nie wiem jak tak kochany chłopak mógł mi zrobić coś tak okropnego :( teraz mieszkam kątem u koleżanki w pokoju (rodzice od dawna nie chcą mnie znać - sprawy z przeszłości) i zastanawiam się co robić dalej :( najgorsze, że nawet alimentów nie dostanę, bo marek pracuje na czarno :( Co robić jak żyć? :( Aha, nie mam pracy i nie mam żadnego wykształcenia :(

Gość ale patologia..
biedne dziecko

Gość czarny onyks
ale masz internet;)

Gość fggfghghjhj
czesto sie tak konczy jak sie daje dupska bez slubu

czy to nienormalne , że Dziewczyna się zakochała chciala mieć rodzinę? skurwysyn zamoczył na patencie , wykorzystał to. bedzie dobrze znajdziesz miłość i Twe dziecko bedzie jak Ty szczęsliwe. a temu chujowi jaja zrobaczeją.

no ale można powiedzieć wrobiłaś go w dziecko z pełną świadomością więc nie mogłaś oczekiwać pochwał mogłaś z nim porozmawiać zę masz takie plany

Gość już wszystko wiem
a zapytałaś go idiotko czy on tego chce?!

fakt facet też dupek no ale każdy moze się wkurwić jak go wrabiają w coś

masz na co zasluzylas. jak chcesz stabilzacji zyciowej to wez sie do nauki lub roboty kretynko a nie wrabiasz kolesia w dziecko

"przede wszystkim chciałabym mieć już męża" najbardziej idiotyczny powód zachodzenia w ciążę. "i jakąś finansową i życiową stabilizację" dziecko = wydatki i zmiana życia "marek wydawał mi się dobrym kandydatem" wydawał się.... po pół roku bliższej znajomości...

Gość już wszystko wiem
dobra, już wszyscy napluli na nią, a teraz do rzeczy: jako, że żyjesz w państwie katolickim, które ponad wszystko wielbi życie poczęte, aczkolwiek nieurodzone, zasuwaj do proboszcza, poproś przewodnika katolików o pomoc i napisz nam jak ci poszło :-)

cholerne idiotki bez ambicji. jak mnie takie baby denerwuja. chcesz stabilzacji finansowej to sie ucz i pracuj. chcesz meza - pokochaj kogos i daj sie kochac. mysla ze sa takie cwane, nawet im do glowy nie przyjdzie zeby wziasc sie do roboty. nawet nie widza jak perfidnie postepuja. zachowalas sie podle i prymitywnie, masz to na co "zapracowalas"

Gość nieładne zachowanie
Twój były chłopak ma racje. Okłamałaś go a właściwie wrobiłaś w dziecko bo inaczej nazwać tego nie można. Rozumiem gdybyś wpadła, gdyby zabezpieczenie zawiodło to nie ma kogo obwiniać ale jeśli odstawiłaś tabletki nie mówiąc mu o tym i liczyłaś na to że zajdziesz w ciąże i będziesz mieć ułożone życie bo dorwałaś chłopaka z pieniędzmi i chciałaś się ustawić - według mnie to cios poniżej pasa, strasznie chamsko się zachowałaś. Nie dziwię sie ze facet się zmył bo zwyczajnie chciałaś go wykorzystać a tak się nie robi. Teraz cierp i szukaj domu samotnej matki. Masz to co chciałaś - masz dziecko ale męża nie masz przez swoją głupotę.

Gość już wszystko wiem
co tak plujecie, dziewczyna uczciwie pracuje na wyż demograficzny, bo wszystkie inne "robią karierę"

Gość nieładne zachowanie
Dodam że jestem kobietą ale w życiu tak bym nie postąpiła. Mam wykształcenie, pracę, ambicje i czułabym się jak życiowa niezdara gdybym musiała łapać mężczyznę na dziecko.

Gość Tyy
Ciężka sprawa a jaką szkołę skończyłaś i skąd jesteś?

Gość no to piękniee
No cóż, wal do opieki społecznej, tam Ci doradzą co dalej. Fakt siano w glowie masz autorko, ale szkoda dziecka.

Gość Radanadzisiaj
Trzeba bylo do jakiejs szkoly lub/i pracy pojsc.... I porozmawiac z chlopakiem czy chce zakladac rodzine.

Gość JP2GMD
Tępe babsko, co ja nawet nie.

Gość ...masakra...
Przecież to provo 0/10 czytam ten temat trzeci raz w tym miesiącu