Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

,.,.,.

Najgorszy dzień Matki ;(

Polecane posty

Witajcie Dzień z pozoru normalny, różnie bywa w życiu... Ale wyobraźcie sobie jest sobie kobieta, która miała dziś świętować swój pierwszy prawdziwy dzień matki... Ale odebrano jej to, bo dziecko mimo, że się urodziło - umarło... Jeden z najgorszych dni mojego życia... Miałam się cieszyć(może i wykończona) ale moje dziecko nie zyje, a miało mieć już 8 tygodni... Chyba nigdy tego nie zrozumie...

Gość fgfgghjhjh
a na co umarlo? poza tym wiesz, lepiej ze umarlo jak mialo 8 tygodni niz jak mialo 8 lat, to dopiero tragedia

Gość już wszystko wiem
zrób następne i nie rozpaczaj

na wydolnośc wielonarządową... po jednym dniu...

Gość wspolczuje kochana
faktycznie ciężko Ci musi byc..ale zrozumie to prawdziwie ta ktora przezyla to samo dzisiaj pomyslalam to samo o matce przyjaciela- (pojutrze konczylby 19 lat) jedynak, zginal 2 miesiace temu.A zawsze przyszedł,z kwiatami czekoladkami, wysciskal,zlozyl zyczenia,pocalowal...co ona musi przezywac,nie wyobrazam sobie...

Gość nie rozumiem tegooo
Także tego nie pojmuję... Nie jestem w stanie wyobrazić sobie jaki to jest ból. Ja często płaczę patrząc na moje dziecko, ze szczęścia, że ją mam, że jest zdrowa. Bardzo Ci współczuje, ale pamiętaj, żeby być silną... Jeszcze Pan Bóg obdarzy Cię dzidziusiem i będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie... Tak musi być...

tak tak... każdy mówi, że będzie lepiej, nie rozpamiętuj, żyj dalej, urodzisz następne... A skąd wiedzą że urodze, ze będzie zdrowe, że przezyje!! Tak się boję, a tak tęsknię:( Ja chce mojego syna przy sobie! Żeby płakał, nie dawał mi spać, sikał na mnie, ulewało mu się, ale żeby tu był!! Przy mnie i z nami:(

Gość Ale nie ma
Mij brat bliźniak umarł jak miał 7 dni... Z tego co wiem, to najgorsze co spotkało moja matkę, wiem tez ze jak by żył, głosowali byśmy przez długie lata, i bardzo chłopak by sie na męczył jako jego siostra po tylu latach stwierdzam, ze lepiej dla niego

Gość m.k....
a to jest moj pierwszy dzien matki bez mamy...........

Gość arabka....
Justyna.......nie załamuj się proszę

Gość bxc
jak tak czytam to wszystko to stwierdzam ze.... zycie jest do d...

Gość może nie jestem
w stanie pojąć jak jest Ci źle, ale bardzo Ci współczuję. i nie prawda że mniej boli bo miało tylko jeden dzień. ból zawsze jest taki sam. a może mamy które miały dzieci tylko w brzuszku lub umarły kilka godzin po porodzie ból jest większy, bo zabrano im najcenniejszy skarb który miał być im dany. jedyne co mogę powiedzieć to to ze mi przykro :(