Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek24l

chcę się wziąść w garść

Polecane posty

Gość jacek24l

chce się wziąść w garść bo nienawidzę tego że wszyscy patrzą na mnie jak na cwela bo w życiu nic nie osiągnąłem ostatnio jakiś gościu szedł po liceum szturchnął mnie i powiedział jak idziesz idioto i nic mu nie odpowiedziałem i poszedłem dalej potem poczułem w sobie taką złość na siebie i poczułem że siebie nie szanuję że kompletnie nie mam poszanowania dla siebie i wiem że muszę zmienić swoje życie bo moja pewność siebie jest zerowa nigdy nie miałem dziewczyny nie mam kolegów jestem spłukany i nie mam kasy a życie zapier.ala mam wielką ochotę iść gdzieś na siłownię i ku.wa napakować trochę może jakiejś sztuki walki się nauczyć też bym chciał bo ten gościu miał ładną dziewczynę która go szanowała i kochała czy ja na to kur.a nie zasługuje ?i następnym razem choćby mi nayebał albo krew lała by mi się z nosa to i tak kur.a będę się bił bo nie jestem żadną kur.ą żeby mnie tyrać .Wiem że niektórzy powiedzą że bójka niczego nie rozwiąże ale bójka uczy respektu żeby tamci ciebie tak kur.a nie traktowali i to że mam kur.a okulary na nosie nie świadczy o tym żeby mnie poniżać więc następnym razem mu napyerdole i hu.

Gość ona24444
Też nie mam pewności siebie ale to ukrywam i idzie mi dobrze człowiek kazdego dnia uczy sie by być lepszym. Będzie dobrze zobaczysz

Gość Granatowa mandarynka
I racja, zrób jak mówisz.