Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IndKasz

Szukam kobiet które straciły swoje dzieci w wyniku poronienia, chorby lub wypadk

Polecane posty

Gość IndKasz

Witam, szukam chętnych osób do badań- piszę obecnie pracę, w której badam emocje, przeżycia po traumatycznych wydarzeniach życiowych.. Obecnie opsiuję trzy przypadki : - śmierć bliskiej osoby - osoby, które chorują/ chorowały na raka - rodziców z niepełnosprawnymi dziećmi - osoby, które straciły swoje dzieci lub poroniły je Bardzo prosze chętne osoby, które chciałby opowiedzieć swoją historię oraz jak sobie z nia poradziły.. Z góry dziękuję

Gość ja tylko odpocznę po pracy
mogę Ci opowiedzieć/napisać. Kwestia ile płacisz?

Gość IndKasz
1.Jak zareagowałaś gdy dowiedziałaś się o tym wydarzeniu ?? ( w jaki sposób zareagowało twoje ciało, jakie emocje, co czułas, o czym myslałaś ) 2.Czy ułożyłas sobie jakiś plan (co teraz będzie, co musisz zrobić ) 2.Czy bylaś gotowa na pomoc ze strony zewnętrznej ( czy chciałaś aby ktoś był przy Tobie, rozmawiał z Tobą, czy wolałaś zostać sama ) 3.Jak zareagowała twoja rodzina ? 5.Czy miałaś wsparcie w rodzinie lub wśród najbliższych osób ? 6.Jaki wpływ miało to wydarzenie na stosunki z innymi ludźmi ? 7.Czy zmieniły się twoje priorytety w życiu ? (proszę wymienić) 8.Jakie jest twoje podejście do wiary i Boga czy na jego wpływ miały związane z chorobą doświadczenia..

Gość juwitoka
ja też mogę, nawet na dwa z twoich punktów się załapałam.

Gość IndKasz
Niestety nie moge zaproponowac żadnej kwoty- proszę o bezinteresowną pomoc..

Gość no ale ile dajesz?
?

Gość IndKasz
Jesli ktoś chciałby opowiedzieć swoją historię w oparciu o zadane pytania bardzo proszę o napisanie jej na adres mailowy dzialka8811@wp.pl Z góry dziękuję za pomoc..

Gość IndKasz
up up

Gość IndKasz
I bardzo dziękuję za wysłane mi historie..