Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulka 24 nie powiem zkad

mam 24 lata, stracilam cnote majac lat 17, calowalam sie z ok 40 facetami

Polecane posty

loda robilam tak z 12-stu, w lozku bylam z siedmioma moja kolezanka powiedziala, ze lepiej nie mowic o tym potencjalnemu narzeczonemu, bo tyo zbyt duza liczba a ja tak nie uwazam :P mysle ze trzeba byc szczerym a znam takie, co mialy duzo wiecej partnerow niz ja

Gość Szczera do bulu,tak już jest
Pewnie każdemu o tym musisz mówić.

Gość ..gold heart..
Jeżeli nie pyta to nie musisz mówić ale jeżeli zapyta to chyba go nie oszukasz. No niby jak mozna oszukać kogoś kogo się kocha :D

oj tam gada od razu

po co sie tak puszczalas, skoro teraz wstydzisz sie nawet do tego przyznac/?

Gość aniuskajakaka
ale z ciebie tania kurfa

Gość gotikooo
Jeżeli facet się szczyci takimi rzeczami to dlaczego kobieta nie może?

Gość gotikooo
a gdzie ona napisała, że się wstydzi przyznać?

Gość już wszystko wiem
prowadzisz spis zaliczonych facetów?

gotikooo bo teoretycznie jest tak, ze facet, który mial wiele partnerek, to zdobywca, kobieta która miala wielu partnerów-szmata i qrwa

popieram idee szczerości :) Jednak niezła z Ciebie suczka ;) zrób test na wszystko co mozliwe jeśli go kochasz i nie chcesz zarazić ;)

no i już A z innej beczki Jak baba trzyma się za rękę z babą to mmmm ale fajne dupcie A jak facet to pedały. Tak już w życiu jest że szmaty zawsze będą się szmacić i tego nie zmienisz.

tymi co sie lizalam to glownie koledzy z liceum i jeszcze bardziej - faceci z dyskoteki ci, z ktorymi spalam to moi chlopacy (czterech) i trzech przygodnych, jeden taki fucking friend, dwoch to po imprezie teraz poznalalm kogos starszego, on ma 30 lat, powazne zamiary, jest kawalerem, pracuje w dobrej firmie i w sumie mysle, ze czas sie ustatkowac a on sie wydaje wlasciwy ale on mial tylko dwa stale zwiazki wczesniej

Gość gotikooo
"bo teoretycznie jest tak, ze facet, który mial wiele partnerek, to zdobywca, kobieta która miala wielu partnerów-szmata i qrwa" A ja tak wcale nie uważam. Po pierwsze facet, który "zalicza" i się tym chwali jest dla mnie albo gówniarzem albo dnem. Kobiety, która miała wielu partnerów nigdy bym nie nazwała kurwą lub szmatą :o Jeżeli się tym by również chwaliła miałabym ją co najwyżej za idiotkę. Nie popieram ani jednego ani drugiego, jednak też nie potępiam. Są różni ludzie i ci o podobnych wartościach powinni się wiązać ze sobą. Ja mam inne i podobnych również oczekuję od faceta.