Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halloooo123

co otworzyc teraz???jak myslicie co sie opłaca teraz otworzyc ??

Polecane posty

Gość halloooo123

kwiaciarnuie??bar??? przedszkole a moze myjnie ???macie jakis pomysł bo nie wiem co mam otworzyc,moze mic chociarz jakis plan najpierw co sie opłaca o tak..

Gość Tomaszekk
Fryzjer. Cipki siedzą całymi dniami i sobie fryzury poprawiają w salonach fryzjerskich. Przychodzą po 4, poczeszą się, popierdzielą głupot i 1tysia w salonie zostawiają za jedną wizytę. To się opłaca. Reszta to lipa. A skąd laski mają kasę???? Wiadomo, że stąd: www.poszukujetancerki.manifo.com Nie ma lipy :)))))))))

Gość halloooo123
szybko pisałam soorrka za błedy kazdy jest tylko człowiekiem tak mozna...sie pomylic w pisowni tak>??

Gość halloooo123
fryzjer myslałam tez ale ja nie znam sie na tym....na kurs nie mam czasu gdyz jestem w angli jak narazie....

Gość Tomaszekk
Glixe tylko że w biznesie nie ważne jest co ludzie chcą kupić. Ważne jest to co się opłaca im wepchnąć. Widzę, że na biznesie się wogóle nie znasz.

Gość rowerzysta 23...
a co robisz w anglii ?

Gość przedszkole
sama chcialam, ale zabraklo mi funduszy na rozruch

Gość halloooo123
TOMASZEEEKK ALE ja sie wstydze tanczyc nago wiesz...moze jagbym była sama i bez dzieci moze jagbym cycki miała wieksze i była zgrabna heeee to moze mysle ze ten kto tanczy to nie ma wstydu a ja mam...

Gość halloooo123
w angli pracuje ale juz mam dosc byc tutaj wiesz chce do polski wracac

Gość chyba zwariuje z niewyspania
na porzadna myjnie musisz miec full kasy, na przedszkole musisz miec jakies tam pozwolenia no i chyba doswiadczenie i wyksztalcenie w tym kierunku, ja bym stawiala na kwiaciarnie :) kwiaty zawsze beda ludzie kupowac :) no piwo w barze wprawdzie tez ale ta cala koncesja i te wszystkie inne sprawy do zalatwiania...:D

Jak ludzie maja duze zapotrzebowanie na jedna rzecz to mozna albo cene wysoka i malo klientow lub niska cena i duzo klientow. Ty nic nie wiesz o biznesie :o. To proste jak 2+2 :o.

Gość halloooo123
tak wiem ale wszedzie jest tyle tego wszystkiego jedno na drugim normalnie.

Gość halloooo123
nie wiem jak z przedszkolem czy potrzeba wykształcenia w tym kierunku by zostac dyrekorem własnego przedszkola???

Gość a ja mam pomysł
a ja mam pomysl co otworzyc i to tu w anglii wlasnie za 4 miesiace sie biore do roboty i otwierAM TU SWOJ WLASNY BIZNES ALE NIE POWIEM CO BO MI POMYSL UKRADNIECIE

Przedszkole nie wypali. Zreszta bez 'planu' utworzenie biznesu to samobojstwo. Mieszkasz w Angli, wiec zrob firme typu LTD. nie rob 'sole trader' czy 'partnership' bo one maja 'unlimited liability' a LTD. 'limited liability.

Gość primaapriliss
jak masz pomysł to możesz się o dotację postarać przecież. i przedszkole zawsze się opłaci, bo coraz większe są problemy ze znalezieniem miejsca dla dziecka. a jakby udało ci się dostać dotacje, wyremontować lokal to nic tylko zacząć się ogłaszać ze nabór rozpoczynasz. w necie chyba najlepiej, gdzies w panoramie firm np wizytówkę, bo ze zdjęciami od razu możesz mieć ładnie zaprojektowaną reklamę i wszystkei najwazniejsze informacje też wpiszesz, i na pewno chętni się znajdą. a z prywatnymi przedszkolami jest trochę inaczej niz z państwowymi, więc nie musisz mieć takich uprawnień jak normalna dyrektorka, bo nie jesteś dyrektorką tylko właścicielką ;)

Gość sdsa
otworz to o czym masz pojecie inaczej to lipa bedzie

Gość gość
Jak otworzysz coś to może Ci się uda a może nie.