Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczywiście prawiczek

Czy mam założyć konto na portalu randkowym czy zwielokrotnić wyjazdy na rower?

Polecane posty

państwa opinie poproszę.

moja matka twierdzi że urodę mam, mógłbym tylko schudnąć trochę. natomiast problemem może być dosyć duza izolacja od ludziow.

myslisz, ze spotkasz samotna rowerzystke? Lepiej wybierz sie na impreze

ja po mieście jeżdzę głównie, do parku jade i tam są ludzie na lawkach. nie mogę isc na impreze bo jestem chory, mam przewlekle zapalenie watroby i nie moge pic alkoholu, zreszta mnie to nie bawi i wyjscie na impreze wiaze sie z duzym stresem.

ze stresem>???? no prosze cie, to jest rozrywka, forma relaksu, a nie stres. Moze zapisz sie do koscielnej scholi i tam kogos znajdziesz. A tak poza tym to na imprezie wcale nie trzeba pic alko. A matce nie wierz, ze masz urode, bo dla matki kazde dziecko jest najpiekniejsze, nawet najwiekszy potwor.

eee tam samotna rowerzystke ,biegaczkę mozna też spotkać tak myśle przynajmniej u mnie w miescie coraz wiecej i czejsciej widze jak sama panna biega / jezdzi ; ] i sam niedługo wsiadam na rower

Dla mnie to jest stres bo jestem glodny jakis kontaktow z dziewczynami i chcialbym zeby cos sie z tego wyklulo od zaraz, mam sklonnosc do obmyslania kazdego swojego ruchu. No i jak widze innych kolesi co im takie rzeczy z latwoscia przychodza to tez mi to nie sluzy. Zreszta nie stac mnie na wyjazdy imprezy. Ostatnio wydalem stowke na taka eskapade (70 taksówka, 30 lokal). Do kościola nie pojde bo juz jestem ateista i antyklerykalem.

No ale to kosztuje a ja nie mam wlasnych pieniedzy. Moja matka powiedziala ze dopoki jestem na jej utrzymaniu to ona bedzie decydowac na co przeznaczam jej pieniadze a ona jest przeciwniczka takich imprez masowych. Nie mam sily sie z nia awanturowac o to.

Gość zołza jakich malo
Zacznij od znalezienia pracy i wyprowadzenia się od mamusi. Potem wszystko pójdzie z górki...

Gość to zaloz te konto
to juz lepiej zaloz te konto albo kilka a co tam

Gość szkoda marnowac czasu
na portale,sprawdzone und potwierdzone juz lepiej bywaj na forum swojego miasta czy pobliskiego,tak jak na tym albo własnie nie labidź nad sobą ,tylko zaałóz temat,tutaj ,ze szukasz chetnych z Twoich okolic na wycieczke rowerową,obmysl trase,i sie umowcie albo popisuj tu na roznych tematach,badz aktywny moze tak kogos poznasz ja tez sporo jezdze rowerem,ale jakos nigdy nie zawarłam tak znajomosci,albo jade z predkoscia swiatła,wiec niby jak:P bym miala pogadac,a nawet jesli gdzies ktos zaczepi o droge zapyta..to odpowiem i tyle powodzenia🖐️