Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alegros

Dziewczyna ze mną zerwała!!!! moj email alan1118@o2.pl

Polecane posty

Gość alegros

Byliśmy na słowacji na wyvieczce i przez przypadek w nią wleciałem i się zderzyłem z nią w kolano ona pobiegła z płaczem do ubikacji a mnie też kolano bolało i to bardzo jeszcze potem koledzy mnie pobili po jajkach w pokoju bo ta są same zboczuchy i już nie wyszedłem bo mnie bardzo bolało ledwo chodziłem gdyy wróciliśmy do domu ona była na mnie zła ale jej przechodziło i potem chciała się ze mną spotkać ale chodziła od jakiegoś czasu z koleżanka i potem też chciała z koleżanką ja powiedziałem jej że niechce a potem się zlitowałem i powiedziałem ze dobra a ona powiedziała mi że teraz ona nie ma ochoty ale pogodziliśmy się ale potem oddalaliśmy sie od siebie coraz bardziej i coraz bardziej i pewnego dnia potem po dyskotece dzien napisałami jeszcze na dyskotece była jakaś nie wyrażna napisała mi że to nie ma sensu bo nie ma już takiego uczucia do mnie jak kiedyś ja się zajamałem już przez to rozmawiałem z nią przez tel powiedziała mi żę to przez tą @@@... słowacje żałuje że pojechałem ku... mać jak bym nie jechał to by tak nie było boże pomószcie mi ja nie wiem co mam robić od dwóch dni płacze za nią nie moge się pozbierać jak ją przekonać zebyyśmy dali sobie druga szanse pomóżcie wszystko dla niej zrobie ja nie wytrzymam już tego jak ponownie obudzić w niej uczucia do mnie ja cały czas mam do niej uczucia napiszce mi pomocy macie mojego meila alan1118@tlen.pl pomocy ja ją kocham nie moge jej stracić praktycznie to jest głupota ta sytuacja ale ona się nieechciała ze mną spotkać bo zawsze coś było ja wiedziałem że tak bedzie przewidziałem to dlaczego ja !!!!!!! ja nie wiem co mam robić ani się nie dam rady uczuc pozbierać sie nie moge wcale niedawno mnie jeszcze kochała ja wiem że głeboko w niej coś tam jest ale ona muwi mi przykro mi ale nie to jeest moja pierwsza dziewczyna z ktora byłem ponad pół roku to chya dość długo i nas dużo łączy bardzo dużo dajcie mi rade jak to naprawić może sie zastanowi i jutro się ze mna spotka dajcie mi pomoc bo ja się chba zat łuke i tak nie wiem co robie już mam rozcientą noge i zakazenie mi się zrobiło jeszcze przez porecz na klatce spadłem jak biegłem jak mi to napisała bo chciałem się z nią zobaczyć ale ona niechciała pytała co mi się stało ja myśle że ona napewno się o mnie martwi była ze mną szcześliwa bardzo kochała mnie ponad wszystko a ja ją zniechęciłem do tego pomocy jak ją rozkochac w sobie bo jutro być może sie z nią spotkam ja ją kocham nie umie bez niej żyć ona na to że musze się nauczyć ona nie wie co to jest za ból jaki mi zadała prosze pomocy ja wiem że gdzieś w głebi duszy ona mnie kocha napewno JAK JĄ PRZEKONAĆ DO NASTEPNEJ SZANSY?? JAK PRZYWRÓCIĆ UCZUCIA KTÓRE DO MNIE STRACIŁA????? CZY JEŻELI BYM JĄ POCAŁOWAŁ I PRZYTULIŁ TO ZADZIALAŁO BY TO JAK BYM TO WSZYSTKO SZCZERZE POWIEDZIAŁ??????? PROSZE POMOCY NADZIEJA MI ZOSTAĄ TYLKO W WAS I BOGU BEDE SIĘ MODLIŁ CODZIENNIE Z TO JA JĄ NA RĘKACH POWINIENEM NOSIĆ ZE TAKA CUDOWNA JEST I ŻE ZE MNA WYTRZYMUJE NIK MNIE TAK NIE ROZUMI JAK ONA PŁACZE ZA NIĄ BEZ PRZERWY DAJCIE MI RADE NA PYTANIA KTÓRE ZADAŁEM BLAGAM

Gość alegros
pomożecie mi nie bo ja mam niemiecką klawiature i jest inaczej nie mam przeconków sa gdzieś indziej ta jest inna nie wiem jaka jest

Gość alegros
moge na was liczyć na wasze wsparcie????

Gość lllllliiiiiiiiiiiiiiiillllllll
uwazaj żebyś stolca nie zgubił w tym amoku

Gość alegros
napiszcie mi co mam robić jesteście kobietami ja wszystkiego próbowałem i nic a wy powinniście wiedzieć co w takiej sytuacji trzeba robić z każdej jest jakieś wyjśćie tylko trzeba znaleść do niej odpowiedni drzwi