Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesny jezz

czekanie na tel po randce

Polecane posty

Gość miesny jezz

cholera!

Gość siostra szwagra mojej mamy
wyłącz telefon i włącza za 3 h. Pomoże :) albo schowaj do lodówki :) albo wykonaj pierwszy krok Ty :)

Gość miesny jezz
hej, jestem cierpliwa, nie wykonam pierwszego kroku:P

Gość ty go zjesz
widać się nie spisałaś jak nawet mesa nie puścił:P

Gość siostra szwagra mojej mamy
ale ale.pewnie jeszcze śpi :)

Gość miesny jezz
biorę pod uwagę to, że mogłam się nie spodobać. A on akurat mi się podoba, no ale zawsze musi być ma odwrót;) Zobaczymy

Gość miesny jezz
no przecież ja babą jestem:D

daj mu troche czasu i zajmij sie czyms w miedzyczasie, taka zaborczosc nie jest dobra

hej, jestem cierpliwa, nie wykonam pierwszego kroku jesteś tak cierpliwa , ze musiałaś nawet założyć o tym temat i już rozpala Cię sama myśl - patrzysz co chwilę w telefon , a on nic...

Gość miesny jezz
revolver-przejrzałeś mnie:) Ta moja cierpliwość to raczej autosugestia;)

Jeżeli facet nie odezwie się do 3 h po randce, to nie licz na nic poważnego :( Jeżeli odezwie się na drugi dzień, to oznacza, że przemyślał sprawę i ew. daje Ci jakąś szansę na kolejną randkę. :( True story :(

Gość miesny jezz
a to ciekawa teoria, bo ostatnim razem dzwonił jak ledwo co do mieszkania weszłam, a następnego dnia okazało się o co chodziło-seks. Gdy się nie zgodziłam nagle zamilkł, więc nie byłabym taka kategoryczna w sądach, a może się sama pocieszam, kto wie;)

cholera - to musiał dzwonić i skomleć przez telefon o seks? co to za typ ? rzeczywiście Ci się podoba....

moim zdaniem taki telefon powinnaś otrzymać już wczoraj, albo chociaz es:) inaczej tzn , że szalu nei zrobilas:P;) więc spokojnie możesz umówić się dziś z innym;)

Kobiety lubią sie oszukiwać, ja też ;) Ale jeżeli ja spotykam jakiegoś mężczyznę, który jest moim marzeniem, to myślę o nim cały czas i byłabym gotowa pisać do niego bez końca. Mężczyźni mają to samo, gdy widzą kobietę, to wariują i piszą bez końca. Ile razy otrzymywałam smsy o północy, treści: szaleję za Tobą, jesteś ideałem, marzeniem itd. Widać było, że mu zależy. I było to tuż po randce ;)

Gość miesny jezz
revolver-ja piszę o ostatniej randce, gdzie typ udawał zainteresowanie (obrzydliwie interesowne). A ten mi się bardzo podoba i chciałabym, aby to było odwzajemnione.

Gość Looooser pomarańczowy
A po co ma dzwonić teraz? Zadzwoni jak będzie się chciał umówić następnym razem.

Gość miesny jezz
Frida-1980 to Twój rocznik? Ja jestem przed 30, ale powiem Ci, że z takich zachowań wyrosłam, nie jestem już aż tak spontaniczna, wolę kogoś poznać i w sumie nie wiem czy chciałabym takie smsy dostawać zaraz po randce. Chciałabym go lepiej poznać, tyle.

Gość koncepcja jako taka nie jest
otrzymywałam smsy o północy, treści: szaleję za Tobą, jesteś ideałem, marzeniem itd. Widać było, że mu zależy. I było to tuż po randce przeciez jak koles tak pisze, to wiadomo, ze chce sie rozmiekczyc, zeby tylko zaruchac. ale baby sa naiwne, a pozniej placz

Tak, mój rocznik :) Powiem Ci, że wbrew pozorom mężczyźni są romantyczni i 40 latek też jest skory do takich smsów, jeżeli kobieta naprawdę mu się podoba. Nie lubisz motylóww brzuchu? ;) Nie wierzę.

Tak, zaruchać bo ja wskakuję do łóżka po 5 minutach :o Niestety u mnie trzeba się nachodzić ;) Nie wiem dlaczego nie wierzycie w dobre intencje mężczyzn?

takiw wyzania moga byc bezinteresowne, jesli juz naprawde jestesmy w zwiazku, a nie po pierwszej czy paru randkach

Gość miesny jezz
no właśnie ja zgadzam się z opinią koncepcji. A motylki mam właśnie teraz....

Gość dissolved girl
Frida, ale takie smsy przy pierwszych randkach? Jak już się rozwinie znajomość, to jasne, że tak, ale w tej pierwszej niepewnej fazie - to nie bardzo...

no wlasnie, dlatego cie rozpracowuje, jakbys po 5min wskoczyla, to by nie musial tych banialuk smarowac. znam takiego co pare lat tak smarowal, jak zaruchal to zamilkl. oczywiscie taki "casanova" pracuje nad kilkoma-kilkunastoma na raz

Istnieje coś takiego jak miłość od pierwszego wejrzenia ;) Eh, i mówię to ja, największa sceptyczka w stosunku do mężczyzn :D Oszalałam.

Gość dissolved girl
Chyba raczej zauroczenie od pierwszego wejrzenia...

Tak, przy pierwszych randkach ;) byliśmy później w związku. Rozeszliśmy się, a on dalej pisze ;) a minęło 2 lata od rozstania. Nie twierdzę, że takie zachowania mężczyzny czyli słodkie smsy, to na pewno miłość. Kobieta czuje to, że on ma szczere intencje czy nie. Chyba normalne i nie trzeba tego nadmieniać ;) Ja mówię tutaj o mężczyźnie na poziomie.

revolver-ja piszę o ostatniej randce, gdzie typ udawał zainteresowanie (obrzydliwie interesowne). A ten mi się bardzo podoba i chciałabym, aby to było odwzajemnione. rozumiem teraz... jeżeli mu się spodobałaś fizycznie - zadzwoni - pozostaje życzyć miłego gapienia sie w telefon i udawania twardą , gdy nóżki miękną ...ale nie martw się - każda tak ma...:P