Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za luzna

facet twierdzi ze jestem za luzna

Polecane posty

Gość za luzna

mam 25 lat, lubie seks, zaczelam jak mialam 15, urodzilam jedno dziecko 5 lat temu. moj facet ma prawie 40 na karku i ostatnio stwierdzil ze jestem troche za luzna. nie wiem czy to moja wina czy moze jego wiek?? jak myslicie?

Gość fajnyy
pewnie ma mniejszego niz twoi byli faceci.. a co tu ma do rzeczy wiek?

Gość to poproś go niech
sobie powiekszy ,pogrubi ptaka i oboje będziecie zadowoleni .pozdrówka.

Gość to poproś go niech
sobie powiekszy ,pogrubi ptaka i oboje będziecie zadowoleni .pozdrówka. no chyba że chcesz żebym sprawdił czy twój oby nie przesadza

Gość za luzna
ja jestem zadowolona to on cos miauczal pare razy hihi co ma wiek do rzeczy? pisorek nie staje tak jak 10 lat temu, raczka sie meczylo cale zycie to cipuszka za luzna itd... hih nie wiem sama, nigdy nie mialam takich problemow wczesniej, ale coz, kazdego dnia sie uczymy:D

Gość hjdfk
Pocwicz miesnie Kegla

Gość za luzna
ja jestem zadowolona to on cos miauczal pare razy hihi co ma wiek do rzeczy? pisorek nie staje tak jak 10 lat temu, raczka sie meczylo cale zycie to cipuszka za luzna itd... hih nie wiem sama, nigdy nie mialam takich problemow wczesniej, ale coz, kazdego dnia sie uczymy:D

Gość Nieco Starszy
Do za luznej Prawdopodobnie nie jestes wcale za luzna tylko po prostu nie bardzo ciasna. On z wiekiem staje sie mniej wrazliwy na stymujacje i jest mu trudniej dochodzic - to bardzo normalne. Nalezy unikac dyskusji o tym czyja to wina: Twojej cipki czy jego wieku bo prowadzi to tylko do wzajemnych oskarzen i psuje radosc z seksu. Zamiast tego niech on raczej dochodzi w pozycji, ktora go najbardziej kreci, to bedzie kompensowac fizyczne efekty. Powodzenia!

Gość za luzna
dzieki nieco starszy! seks jest dla nas wazny ale milosc najwazniejsza :) damy rade:D spadam na plaze piekna pogoda! dobrego dnia wszystkim

Gość r0bert
jak swoja dziewczyne dobrze rozgrzeje to w cipusie mi cala dlon wejdzie a ma 17 lat nie uwazam ze jest zaluzna.

Gość ghrrrhhrr
sam ma za cienkiego i zwala winę na ciebie :O

Gość lmkl;kl
To n ie ty jesteś luźna, tylko jemu nie twardnieje jak trzeba i wtedy on może cię nie czuć tak jakby chciał.

Gość marcelllo
Jak facet nie ma już porządnej erekcji, to musi na coś winę złożyć ...