Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce osadzony

jak przetrwać więzienie?

Polecane posty

Gość wkrótce osadzony

niedługo mam stawić się w zakładzie karnym na 4,5 letni wyrok. Nie wiem jak to zniosę. Był ktoś za kratkami i wie jak tam jest?

Gość Uroczy Roman
Twoja dupa, Twoja sprawa.

Gość wkrótce osadzony
myślalem żeby się nie stawić ale co to da, wczesniej czy później złapią i nowy wyrok dojdzie

Gość Skazanynasmierc
ja wlasniej jutro wychodze i koledzy z celi mówili ze chętnie cię przetestuja. jak coś To mydło mamy. nie bierz że sobą.

Gość nie do pojecia
przedawnia sie po 20 latach. jedyne co mozesz zrobic to zwiac do argentyny ale czy dasz rade byc 20 lat w obcym kraju, bez rodziny, przyjaciol? majac wyrok 4.5 roku mozna wyjsc po polowie, 2 lata mina ani sie obejrzysz i mozna zaczac od nowa. moj kuzyn dostal tez 5 lat za rozboj i pobicie, zwial do anglii, po 7 latach zgarnela go drogowka, wylslali do polski, drugi wyrok dostal 8 lat - praktycznie zero szans na przedterminowe zwolnienie?

Gość wkrótce osadzony
do BSA - kilka spraw finansowych + fałszerstwo dokumentów i łapówa

Gość Brunet196cm!
sluchaj staty albo bedziesz gitem grypsujacym albo frajerem !!! kapujesz a jak nie chcesz byc frajerem ani grypsyjacym to musisz byc potrafiacym cos frajerem przydatnym wiezienie to wyjatkowe spoleczenstwo rzadzi sie swoimi sprawami jesli cos na poczatku spierdolisz to juz po tobie

Gość wkrótce osadzony
wszystko poszlo na konto byłej już żony, poprostu klasycznie mnie wykorzystała i chciała się pozbyć. A jeszcze uznała chyba za mało posiedze i próbuje wrobić mnie w gwałt na sekretarce jej biura

Gość no jak masz...
jeszcze posiedziec za gwałt to lepiej spierdalj!!!

Gość warrrior
hehe 4.5 koku wyroku i biegasz po wolnosci?? a za co masz ten wyrok??

Gość grecki wymarsz z kasą
wkrótce osadzony wszystko poszlo na konto byłej już żony, poprostu klasycznie mnie wykorzystała i chciała się pozbyć. skoro kasa poszła na jej konto to chyba miałes pole manewru do obrony?

Gość warrrior
AAA to dobre "kilka spraw finansowych + fałszerstwo dokumentów i łapówa" za teakie cos od razu sanki a ty biegasz p wolnosci heheheh niezla sciema

Gość nieoNN
wkrótce osadzony-nie słuchaj BSA.Niestety ,unikanie więzienia nic ci nie da Będziesz żył w ciągłej presjii,narobisz kłopotu rodzinie.Policja będzie nachodzić matkę,rodzeństwo.Rozmawiałam z człowiekiem który uciekł do Hiszapnii bo nie stawił sie na odsiadkę za alimenty.Złapali go tam i ma większy syf niz wtedy gdyby odsiedział. Staw się do odsiedzenia wyroku.Więzienie też dla ludzi.Ponadto jeśli będziesz się dobrze sprawował wyjdziesz na warunkowe po odbyciu połowy kary.Więzienia są przepełnione i nikt nie będzie cię tam trzymał cztery lata .Pomyśl- trzy lata to dużo ale to nic wobec CAŁEGO życia pod presją.

Gość wkrótce osadzony
długa skomplikowana sprawa, wyszło jak wyszło

Gość wkrótce osadzony
Ladna ale kurwa. jak pisałem to ona dalej próbuje mnie pognebić

próby to jedno, pozwalanie sobie na takie próby to zupełnie co innego gdzie jest granica poza którą przestaniesz zachowywac sie jak chłopiec do bicia?

Gość Brunet196cm!
jak sie dowiedza ze siedzisz za gwalt masz przejebane

Gość wkrótce osadzon
jak pisałem to juz była żona. w czasie procesu pojawiła się furtka że mogłem ją pogrążyć i teraz żałuję ze tego nie zrobiłem. Poza tym to ona dalej trzyma mnie w garści, zapłaciła sekretarce zeby sprowokowała mnie do seksu w pracy i teraz szantażują mnie że ona zgłosi gwalt

Gość nieoNN
Będę konsekwetna :przeszłość zawsze dopada człowieka.Wybór należy do ciebie:idziesz siedzieć za machlojki żony(?) hipotetyczne cztery lata i masz święty spokój czy uciekasz i oglądasz się bez ustanku za siebie do końca życia Posłuchaj nie mnie,nie BSA,nie tego czy owego ale siebie,podlicz bilans zysków i strat.I tyle.

skoro pojawiła się furtka to chyba cały czas możesz z niej skorzystać? apelacja ci chyba przysługuje? to nie ona ma cie w garści tylko ty jesteś peezda... a myslenie fiutem w pracy tylko to potwierdza

ona zgłosić gwałt może, ale udowodnic jej ten gwałt w tym kontekście będzie bardzo trudno... bo niby dlaczego zgłasza gwałt po czasie x jak ty udowadniasz jej a nie swoja winę?

Gość wkrótce osadzon
to juz wyrok II instancji. wiem ze ten gwałt to wczesniej czy później może i dałoby się obalić ale sprawa zostanie wszczeta jak już będę siedział i wszyscy będą o tym wiedzieć a wiadomo jak tacy mają w celach

Gość zniesmaczonaaaa
i szukasz odpowiedzi jak przetrwać więzienie (i to męskie) na forum dla kobiet??? myślę że będzie ci ciężko i więźniowie też potraktują cię jak kobietę, bezbłędnie wyczuwając zniewieściałą mężczyznę

Gość do BSA
TY KURWA DUPODAJO P[O CHUJ NAMAWIASZ KOGOS ZEBY ZNISZCZYL SOBIE ZYCIE SPIERDALAJAC PRZED WYMIAREM SPRAWIEDLIWOCSCI?? MOJA ZNAJOMA SPIERDOLILA DO ANGLII, PO DWOCH LATACH MIALA JUZ TAM DZIECKO, PRZESZLA NA CZERWONYM SWIETLE (!) ZLAPALI JA I SIEDZI TERAZ W KRZYWANCU ZAMIAST 4 LATA TO 8!!!!! A GDY DZIECKO SKONCZY 4 LATA BEDZIE MUSIALA JE ODDAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do BSA
jestes glupszy niz ktokolwiek by sie spodziewal, mam nadzieje ze jakis psychopata zarżnie ci najblizsza osobe a pozniej spierdoli za granice wedlug twoich rad zeby nie poniesc kary za swoje czyny. FRAJERZY I TCHORZE.

Gość nieoNN
Ne wyzywajmy sie nawzajem,po co?Jednak zbulewrsowana osoba powyżej napisała dokładnie to o czym ja wiem:w ramach praktyk studenckich rozmawiałam z człowiekeim który uciekł przed alimentami Złapali go w Hiszapnii za głupotę(przekroczenie prędkości)Deportacja do Polski i teraz ma więcej kłopotów niż wtedy gdyby odsiedział te pół roku.

Gość ale z drugiej strony
jak w pace bedzie jakikolwiek cien podejrzen o ten gwalt to lepiej niech faktycznie zwiewa

"zapłaciła sekretarce zeby sprowokowała mnie do seksu w pracy i teraz szantażują mnie że ona zgłosi gwalt" to jakiś scenariusz kolejnego serialu TVN typu Julia, Majka itd?