Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za cholerę nie kumam

Kurde o co w tym chodzi?

Polecane posty

Możecie mi ktoś wyjaśnić o co w tym wszystkim chodzi? Skoro muzułmanie nienawidzą Żydów itd., a Żydzi mają niby mieć tak wielki wpływ na politykę Usa, Europy i w ogóle świata;), to dlaczego w Europie problem z napływem imigrantów muzułmańskich stale się pogłębia? Czy Żydom nie jest na rękę to stłamsić, skoro to ich wrogowie? O co w tym wszystkim chodzi, sorry ale nie kumam tego popapranego świata:O

ja pierdole, a ty nic nie wnosisz:P

Normalni wyznawcy tych religii żyją w przeświadczeniu ze należy miłować drugiego człowieka. Ty masz na myśli jakiś ekstremistów.

nie ma to jak wypowiadanie sie o kanadyjskim systemie nauczania na europejskiej stronie :P Nie wierz we wszystko co piszą w necie :)

Pytanie było do zwolenników tych poglądów, widocznie nie natrafili na ten temat, trzeba było w temacie uściślić o co chodzi:O Proszek do prania - pisz sobie co chcesz, pewnie jesteś staruch ignorant po pięćdziesiątce, ja mam 15 lat i może nie jest to napisane górnolotnie, ale przynajmniej dociekam, żeby się coś dowiedzieć o świecie...

Gość no proszek to damian i ma
17lat jest uczniem technikum rolniczego a na kafe udaje prawniczkę :D :D

Aa to wszystko wyjaśnia;) Dzięki za demaskację, już mnie ten gnojek nie martwi :D