Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcąca

Szybko! Patrzcie się tu! Oczyszczam się,ha ha!

Polecane posty

Gość Chcąca

Chcę sobie zafundować słynną dietę cytrynową, z pewnymi małymi zmianami. Jako, że zależy mi tylko i wyłącznie na oczyszczeniu, bo jestem szczupłą osobą, syrop klonowy chcę zastąpić miodem lipowym. Do tego, by dostarczyć sobie niezbędnego białka, aby zrzucanie masy nie miało wpływu na moje mięsnie w dniach pozniejszych ( nie mam zbytniego zapasu tłuszczu, przypuszczam iż skończy mi się już po 4 dniach takiej diety), chcę dodatkowo dołączać każdego dnia lyżeczkę sproszkowanej spiruliny (która też sama w sobie ma ponoć jakieś działanie oczyszczające). Na półce w pokoju stoi piękna butelka aloesu , chyba nie będzie przeciwskazań jak sobie będe go wspomagająco porcjować? Czy można dołączyć do tego yerba mate i zieloną herbatę? To wszystko ma działanie oczyszczające, jednak dietetyka jest znacznie bardziej zawiła , stąd te pytania....

Gość 9jggfd
ja mam zamiar zakupic sobie drenafast ( juz raz mialam i jest okey ) fajnie oczyszcza tylko musze zamowic w aptece, bo ostatnio go nie moge dorwac nigdzie

Gość 9jggfd
tu jest link do niego i opis jakie ma działanie

Gość 9jggfd
zadzwoniłam do mojej apteki i zamowiłam , ale nie wieadomo czy bedzie w hurtowni , mam zadzwonic we wtorek po poludniu i sie dowiedziec czy jest to od srody bym zaczeła a jak nie to poszukam w iinych aptekach , a mam ich 5 na osiedlu