Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara pannica przed 30-ka

czy ja jestem jakas dziwna?nigdy nie znajde faceta!

Polecane posty

Mam juz dosyc, jestem taka zla ze roznioslabym kazdego faceta, ktory pojawi sie przede mna! Powiedzcie mi czy to ja jestem jakas nienormalna, nie nadaje sie chyba do zycia w dzisiejszym swiecie! Od 4 lat jestem sama i chyba nigdy nie poznam faceta takiego, jakiego ja chce! Poznalam na portalu spolecznosciowym fajnego chlopaka mojego rowiesnika. Rozmawialismy na czacie i przez tel od lutego do kwietnia. Wymienilismy sie fotkami, ja bylam wrecz zauroczona nim,ideal. Spotkalismy sie pod koniec kwietnia jeden jedyny raz. Po tym spotkaniu on przestal sie odzywac,dla mnie to bylo jasne ze mu sie poprostu nie spodobalam. Przykro mi bylo, bo bardzo zalezalo mi na tej znajomosci, on bardzo mi sie podobal ale pogodzilam sie z tym i nawet juz o nim nie myslalam! Dzwoni do mnie nagle tydzien temu, zaczela sie wymiana smsow mowil ze byl na wyjezdzie itd (dla mnie to zadne wytlumaczenie). W kazdym razie proponuje mi spotkanie, ja uradowana, szczesliwa jak nigdy, ze jeszcze go zobacze, ze moze cos z tego bedzie. Wczoraj wieczorem on pisze do mnie smsa czy zaprosze go na kolacje do siebie!Ja pierdole tak sie wkurwilam, odpisalam ze nie jestem dziewczyna, ktora idzie na drugim spotkaniu do lozka. A on do mnie, ze szkoda, ze myslam, ze miedzy nami jest juz feeling! Jestem taka zla, juz wolalabym zeby sie w ogole nie odzywal niz wypalil z taka propozycja. Uwazalam go za innego chlopaka a okazal sie takim samym skurwysynem jak kazdy:(

Gość Grokz
znaczy chciał zebys mu zrobła loda z połykiem , a ty odmówiłas ?

bardzo smieszne:o

Poleciałaś na wygląd i tyle. Ideał to pewnie myślałaś, że jest taki jak go sobie wyobrażałaś (dobre cechy zapewne same).

Powiedzcie mi czy tylko ja mam takiego pecha?To nie pierwszy taki przypadek, wydaje mi sie jakbym miala na czole napisane kurva:o Czy istnieja jeszcze jacysz normalni faceci? Czy to byc moze ja jestem nienormalna?

Istnieją. Poza tym na portalach społecznościowych lepiej nie poznawać ludzi bo wtedy właśnie masz te "nieprzyjemności". Nie możesz gdzieś jakiegoś normalnie spotkać?

Seks bez zobowiązań i trafi na takiego co jeszcze dostanie przez niego jakieś choróbsko.

Wiesz rozmawialam z nim od lutego do kwietnia i nigdy nie dal mi zadnyc sygnalow, ze zalezy mu tylko na seksie, wogole nie bylo zadnych podtektow seksualnych, na spotkaniu tez normalny spokojny chlopak, pocalowal mnie w policzek na pozegnanie i tyle czulosci bylo. Skad wiec taka propozycja nagle? Ja juz naprawde trace nadzieje, ze kiedys znajde kogos. Nie umiem zyc w dzisiejszym swiecie.

Nie mialam takich przygod i takie przygody mnie nie interesuja! Lubie seks ale kurva nie na drugiej randce, potrzebuje poznac druga osobe a nie tak chop siup ja tak nie umiem nawet jesli facet mi sie podoba! Dla mnie to jest brak szacunku do samej siebie a facet, ktory to proponuje traktuje dziewczyne jak darmowa dziwke tak to widze!

Dominik jakie to ma znaczenie? Mam 28 lat a dziewictwo stracilam pozno bo mialam lat 22! i zrobilam to po okolo 3 miesiacach chodzenia ze soba.

stara pannica przed 30-ka Czyli teraz żyjesz w celibacie? To nienormalne, wszystkie samotne kobiety przed trzydziestką lubią się dupczyć.

To faktycznie późno, czemu nie nadrabiasz zaległosci? Jakby co to jestem chętny, marzy mi się taka wyposzczona 28 latka.

Tak zyje w celibacie i umre w tym celibacie jesli nie znajde normalnego faceta. Taki ktory mysli tylko o zaliczeniu mojej dupy nie ma u mnie zadnych szans chocby byl piekny i mial zlote jaja.

Dominik twoja stopka mowi sama za siebie, jakim typem jestes:o Takich facetow to ja omijam szerokim lukiem.

Szkoda, że mnie skreślasz. Ale widzisz sama że jak nie będziesz chciałą uprawiać seksu to nigdy faceta nie znajdziesz. Teraz to związki się od łóżka zaczynają.

No jasne, jak pojde z facetem do lozka na drugiej randce to napewno bedzie to wielka milosc po grobowa deske:o Juz ja wiem, ze tacy tylko zalicza i next:o

teraz zwiazki zaczynaja sie od lozka?:o

Gość ale z niego czesiek hydraulik
nie dziwie ci sie ze jestes wkurzona na niego i na sama siebie, ze cie ogarnely watpliwosci co do tego czy spotkasz kiedys normalnego faceta. dla mnie to obrzydliwe, zaczynac znajomosc od lozka..ludzie nie tylko to sie w zyciu liczy, jest wiele ciekawszych rzeczy do zrobienia i wiele ciekawszych miejsc do obejrzenia niz cudze genitalia. przykre to jest i smutne ze panuje teraz taka rozwiazlosc seksualna, ludzie nie szanuja innych i samych siebie. autorko,trwaj w tych swoich przekonaniach bo pokazuja one ze jestes porzadna dziewczyna i szanujesz siebie. mam nadzieje.

Tylko, ze dla facetow chyba nie liczy sie to, czy dziewczyna sie szanuje, oni chca takie latwe, czasy kiedy facet zabiegal o dziewczyna mam wrazenie juz sie skonczyly. To naprawde nie jest pierwszy przypadek a 4 kiedy tak sie zawiodlam. Jestem normalna dziewczyna, nie ma we mnie nic wyzywajacego, dlaczego kojaze sie tylko z seksem?

Możesz być zła tylko na własne nieprawdziwe wyobrażenie (idealizowanie) jego osoby.

''dlaczego kojaze sie tylko z seksem?' To chyba powinnaś się cieszyć, że każdy chce cie przelecieć.

No jasne, bardzo jestem zadowolona z tego, ze kazdy facet chce mnie poznac tylko od dupy strony:o

alkoholik, wiesz tak wyidealizowalam byc moze sobie jego, ale tez on przez dlugi okres czasu ukrywal swoje zamiary. tak jak pisalam nigdy nie przejawial sie miedzy nami temat seksu, zadnych podtekstow seksualnych nie bylo! dlatego naprawde jestem zaskoczona, bo wydalal sie ulozonym porzadnym chlopakiem. juz wolalabym, zeby sie do mnie w ogole po tym spotkaniu nie odezwal, niz wyskoczyl z taka propozycja. czuje sie jakby mnie uwazal za dziwke, urazil mnie tym strasznie.

Ale zrozum, dzisiaj kobiety nie mają nic do zaoferowania facetom. Wiec chyba normalne, ze chcemy od was tylko seksu. W innych sprawach nie można na was liczyć.

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.

Gość gość
nie w******j mnie z tą starą pannicą :O mam 26lat :c

Gość gość
Jesteś tępa dzida...sory, ale tak to odczuwam. Dorosła, prawie 30-letnia kobieta nie ma mokro w majtkach po tym jak facet- raz nie odezwał się po pierwszym spotkaniu, dwa milczał przez dłuższy czas, trzy nagle odezwał się po dłuższym czasie (wiadomo, że chodziło mu jedynie o zamoczenie, a Ty się napaliłaś na romantyczną, drugą randkę). Piszę z perspektywy rówieśniczki.