Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiririririri

Czemu ludzi CHCĄ mieć dzieci?

Polecane posty

Gość tiririririri

Wytłumaczcie mi to, proszę :)

Gość tiririririri
Bo jestem pusta jak bęben maszyny losującej. ;o

Gość fgasdf
żeby przetrwał gatunek ludzki, kretynko, to pierwotny ludzki instynkt 🖐️

Gość rozaliaz75
Chyba sraja pieniedzmi, za dobrze wysypiaja sie, maja za duzo wolnego czasu, zbyt wielu znajomowych i znudzilo im sie odkrywanie piekna swiata i rozwijanie zaintresowan. Nie potrafia panowac nad instynktem, nie mysla logicznie. Co mi z przedluzenia ludzkosci? Nie bede marnowac zycia aby przyszlym dzieciakom ludzi myslacych kroczem naprodukowac towarzystwa :D Z reszta i tak planeta jest przeludniona, natura nie daje sobie z tym rady.. Ludzie w wiekszosci przypadkow to paskudny gatunek :o

Gość Ganta
Żeby mieć się czym pochwalić, jak się niczego nie osiągnęło, to się chwali bachorem. A do kretynki wyżej, ZIEMIA JEST PRZELUDNIONA!

Gość rozaliaz75
Czesto baby uzywaja dziecka aby utrzymac przy sobie faceta :o

Gość tiriririri
ja tam myslę, że nie wszyscy chca, tylko się to po prostu im przytrafia ;) mysle, ze połowa dzieciatych gdyby miała po raz drugi wybór, to nie zdecydowałaby się ;) a do ,,fgasdf": jeśli rządzi tobajedynie biologia, KRETYNIE, to gratuluję :P chyba nie wyewoluowałeś z orangutana ;)

Gość tiriririri
no i jeszcze to, ze można znależć mnóstwo powodów, dla których dzieci się mieć NIE CHCE, a powody, dla których chce się je miec... hmmm... no nie wiem :P może ktoś pomoże i zmotywuje mnie do zapewnienia ciągłości ludzkiego gatunku :P

Gość Izzbizz
Moim zdaniem to jest tak, ze jak sie jest z kims w zwiazku kilku-letnim i wszystko jest ok, a juz sie czlowiek za mlodu wyszalal to dziecko jest po prostu naturalnym krokiem, zeby dopelnic rodzine. Poza tym jest wieke rzeczy, ktorych nie wypada robic jak sie jest doroslym za bardzo, ale jak sie ma dziecko to co innego. Nie wiem. Ja jeszcze dzieci nie mam, ale chcialabym za jakies 2 lata.

Gość dalfOlkaTolka
"jeśli rządzi tobajedynie biologia, KRETYNIE, to gratuluję chyba nie wyewoluowałeś z orangutana" - równie dobrze może Ci teraz koleś napisać, że to samo dotyczy ludzi, którzy uprawiają seks? Czemu to robią? Czemu poddają się instynktom? Nie wyewoluowali z orangutana? :D bo skoro ktoś uprawia seks, bo lubi, to to się bierze z biologii właśnie, prawda? :D Jak ktoś się seksi, to ok, z jak chce mieć dzieci, to prymityw? :D problemy z logicznym myśleniem, widzę... Niektórzy ludzie chcą mieć dziecko, niektórzy nawet bardzo. Jak przekonać kogoś, kto nie chce? Nie da się. Do tego trzeba pewnej dojrzałości i po prostu tego chcieć. Wtedy świadomie można zdecydować się na dziecko. Nie jest to wymóg przecież. Dlaczego ktoś chce podróżować po świecie, a drugi nie? Dlaczego ktoś chce studiować medycynę, a inny architekturę? itd. Każdy ma prawo do swoich pragnień i ich realizacji. Inaczej nie byłoby tyle klinik bezpłodności, tylu specjalistów od tego problemu. Widać jest całkiem sporo ludzi, którzy chcą świadomie mieć dziecko, niektórzy niestety muszą się leczyć, żeby spełnić to marzenie.

Gość nastolatkamamama
Dla miłości. Miłość do dziecka jest najpiękniejsza ,najmocniejsza,piękna❤️

Gość julka19x
z posiadaniem dziecka jest podobnie jak z paleniem marihuany. Do obu trzeba DOJRZEĆ.

Gość qUARTES29
Pies tez bedzie mnie kochal, po co komplikowac sobie zycie dzieckiem?

Gość tiririririri
dalfOlkaTolka - mądrze piszesz, ale jeśli chodzi o seks, to nie tylko biologia tym rządzi. w dużym stopniu tak, ale ja na przykład robię to, bo seks sprawia mi przyjemnośc, tak jak zjedzenie dobrej pizzy np. :P a nie tylko z powodu popędu jak zwierzęta... ;)