Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcecie wiedziec

Czym sie kieruje kobieta ktora wybiera faceta

Polecane posty

Gość chcecie wiedziec

Dlaczego wybrala własnie jego a nie was bo ten ktorego wybrała dobrowolnie uwaza ją za ideał.

Gość kasa się liczy i nic więcej
taka prawda.

Gość dla mnie liczy się
wygląd najpierw, nie potrafiłabym być z kimś kto mnie nie kręci :o

Gość chcecie wiedziec
Dlatego napisałam dobrowolnie sama wybrała a nie wy ją wybraliscie(wiec jesli odrzuca jakiegos faceta to widocznie zle czuje sie w jego towarzystiw ei tyle). Wiec jesli chodzi o kase gdyby dla tego kolesia z kasa była nikim anpewno by z nim nie była a ze jest dla niego tym ideałem rozpieszcza ja kupuje jej ciuchy itp. czuje sie wyjatkowa poprostu.

Gość chcecie wiedziec
Kobieta lubi się czuć wyjatkowa, wielu facetów w dzisiajszych czasach o tym zapomina.

Gość tf
choojowy temat

Gość wieloma cechami
ja stawiam na : musi facet miec to cos-co oznacza musi byc inteligentny,i mnie jarac,musi byc ciekawym człowiekiem,takim z którym fajnie sie gada ale i milczy,musi byc schludny,nie toleruje nikotyny i naduzywania alkoholu,musi tolerowac mój pokręcony charakter czyli być tzw siłą spokoju nie lubie facetów którzy sa pierdołami,nie zwracam uwagi na kase,ważne zeby nie miał planu bycia przysłowowym worem,czy kamieniem u szyi tzw"uroda" czy kasa o której wspominałam nie sa wazne, byle sie szanowac i być dla siebie kimś najwazniejszym,koniec:)

Gość Ant......
Czym się kieruje? Nie wiem. Mnie do niego przyciągnęło ...poczucie bezpieczeństwa.Dziwne to było.W zasadzie go nie znałam a czułam że przy nim nic złego mnie nie spotka.I się nie pomyliłam ;-)

Gość Hkjghffhhfjbt
Jak sie pytasz na kafeterii to dostaniesz odpowiedzi "wielkoscia penisa". Nie byles w jej typie.