Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hi]liul

Czy ktoś mnie uświadomi co ona wyprawia ?

Polecane posty

Gość hi]liul

Poznałem fajną dziewczynę, wiadomo na początku ludzie się nie znają i jest fascynacja drugą stroną tak i było też w naszym przypadku.Od początku myślałem że to spoko ułożona dziewczyna na tle psychicznym jak i zawodowym .Kręciliśmy sporo ale głównie z jej przyczyny ponieważ ja nie chciałem się angażować zbyt mocno bo byłem po złamanym sercu o czym ona dobrze wiedziała.Gadaliśmy sporo, żartowaliśmy, spędzaliśmy z sobą wolny czas, było naprawdę super.Ona często mnie całowała, przytulała się do mnie.Kiedy powiedziałem jej że za szybko to idzie to powiedziała że rozumie ale na kolejnych spotkaniach dalej było to samo, dalej się przytulała, robiła maślane oczy i dobierała do mnie z każdej strony.W końcu powiedziałem jej że mi się to nie podoba z tego względu że ona się angażuje a ja nie i nie chcę żeby ona później cierpiała z tego powodu, wtedy ona powiedziała mi że spokojnie bo ja nie jestem pępkiem świata i wie jak jest.Nasze stosunki się ochłodziły, zaczynałem odczuwać z jej strony ataki desperacji w których było jasno widać że szuka kolesia i związku na siłę bo w sumie ma już 28 lat.Powiedziała mi że to rozumie i że nic na siłę, no to ja dalej z nią spędzałem czas ale ona zaczęła mnie definitywnie spławiać i wtedy już na 100% byłem pewien że nic do mnie nie czuła a to klejenie się do mnie to była desperacja.Ostatnio do niej pisałem to spławiła mnie jednym smsem.Czy ktoś może mi powiedzieć co ona wyprawia ?

Gość też mi filozofia..............
poczuła sie zraniona Twoim odrzuceniem albo znalazła kogoś kto był gotowy na związek. Proste.

Gość mmmmiiiaaaaaaa
dokładnie, popieram powyższa odpowiedź

Gość dnkdnvkndk
po prostu jest mądrą dojzałą kobietą która wie czego chce

ja też popieram odp poprzedników a co ty gościu masz z tym problem że laska zastosowała się do twojej prośby???? myślałeś że bedzie latać za tobą i wazelinić? widocznie nie była tak zdesperowana jak Ci się wydawało

Gość wiesz co miałam podobną sytuac
ję i też mam 28 lat :) Na pewno to nie Ty jesteś tym facetem, ale zapytam czy Twoje imię jest na literkę M. ?;)

Gość co za frajer
z ciebie - szok!

Gość kasia z gdańska
hehehe ja też miałam taką sytuację i też rocznikowo mam 28 lat, po prostu w tym wieku już wiemy czego chcemy i nie owijamy w bawełnę ;) czego oczekiwałeś, cnotki? hehehe spławiłeś dziewczynę to sobie odpuściła :P jesteś dupa, a nie facet :P

Gość byłeś ze mną kocie
No, niestety Maciuś, ale taka jest prawda. A jeszcze te twoje teksty w stylu: "jestem za młody na dziecko" :]] Nikt tutaj nie był zdesperowany, ale facet powinien mieć jaja. Tobie zabrakło. Ucz się od Twojego ojca, dobrze ci radzi!

Gość hi]liul
mam niewielką stulejkę :O