Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw. Ona

Mam kompleksy przez moja matke..:(

Polecane posty

Gość Iw. Ona

Mam 19lat i mieszkam z rodzicami.mam kompleksy przez moja matke poniewaz cale zycie mnie krytykuje cokolwiek bym nie zrobila.. Np jesli chodzi o moj wyglad jak ladnie sie ubiore i umaluje i chce gdzies wyjsc juz krzywo sie na mnie patrzy i krytykuje jak ja wygladam.. Czasami wyzywa mnie od dziwek a ja np bylam tylko u kolezanki mowi tez cos takiego WLOCZ SIE DALEJ A ZOBACZYSZ JAK SKONCZYSZ.. nosz kurwa ona traktuje mnie jak zwykla szmate mimo ze ja nic zlego nie robie.. Nigdy mnie za nic nie pochwalila.. Np kiedys mialam dlugie blond piekne wlosy a ona caly czas mowila mi ze wygladam jak dziwka mimo ze nie wygladalam.. I jak wrocilam pozno do domu ok.23 to wziela mnie za te wlosy i obciela na krotko.. Minelo 2lata i juz odrosly zakazala farbowac ok mam teraz naturalny dla swietego spokoju.. Ale ona nadal mnie poniza przez nia czuje sie brzydka i beznajdziejna..mam juz dosc przez nia popadam w depresje..

Gość Iw. Ona
Dodam ze sa takie dni gdy jest dla mnie mila i wtedy ja mam dobry humor.. Ale za chwile znowu ma napady i mnie doluje swoimi tekstami..

Gość ania1213232131321
Może matka jest zazrosa poprostu? albo ma jakąś manie żebys byla przykladna córeczka itd? w sumie jej nie znam

Gość Iw. Ona
Przez nia mam tez problem z facetami..np jak jakis facet mowi mi ze jestem sliczna to ja w to nie wierze i sie denerwuje bo mysle ze klamie.wiele moich kolezanek tez mi mowi ze mam swietna figure zgrabna itd i ze mi zazdroszcza tez im w to nie wierze i sie wkurzam ze mnie oklamuja..

Gość Iw. Ona
Caly czas tez uwazam ze jestem beznadziejna i nic mi nie wyjdzie dlatego tez w glebi ducha jestem bardzo niesmiala ale staram sie to ukrywac..ciezko mi byc soba czasem sama nie wiem jaka jestem..

Gość ania1213232131321
to nie słuchaj matki. puszczaj jej uwagi mimo uszu. liczy sie to co mówi wiekszosc ,a nie matka a poza tym jesteś już dorosla wiec możesz wygladac jak chcesz nie myslalas zeby sie wyprowadzic?

Gość Iw. Ona
Dlaczego wlasna matka mialaby byc zazdrosna?matka powinna wspierac i kochac swoje dziecko a nie wieczne wyzwiska albo nie odzywanie sie i ignorowanie

Gość ania1213232131321
no wiesz nie powinna ,ale czasem tak bywa kiedy matka sie starzeje i widzi jak córka dorasta

Gość ania1213232131321
może jeszcze nie może sie pogodzic z tym ,ze Ty dosrastasz ,a ona sie starzeje np

Gość ania1213232131321
albo bardzo nie chce żebyś zeszla na zła droge

Gość Iwo namama
Mimo wszystko i tak ja kocham choc czasem sa takie chwile gdy jej nienawidze.. Nie moge sie jeszcze wyprowadzic bo zostal mi jeszcze rok szkoly i sama sobie nie poradze..

Gość ania1213232131321
to rok wytrzymasz jeszcze .. moze Twoja mama ma jakies problemy ze sobą i sie na tobie wyżywa

Gość ania1213232131321
obieram pieczarki :classic_cool:

Gość ania1213232131321
ale nie nienawidz jej to nie jest dobra droga

Gość Iwo namama
W sumie moja mama jest jeszcze mloda 39lat.ale i tak strasznie zle mnie traktuje.gdy teraz to pisze przypominaja mi sie te wszystkie przykrosci z jej strony i lzy same mi leca