Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnoniewiem144

Jak można być tak fałszywym i podłym..?

Polecane posty

nie ma czegos takiego jak przyjazn zapamietaj to sobie raz na cale zycie!!!!!! Zwierzac mozesz sie matce/ojcu/czasem siostrze, ale nigdy obcej babie!!!!!!

34534 To one wszystkie są wg tego schematu chyba, takie milutkie i komplementują Cię ciągle, a za plecami wyzywają od najgorszych.

Gość unknown576
Looser - no moja nie komplementowala mnie tak strasznie jak "koleznka" 35465 ale czasem...

Gość nmmgjhgkj
ja mam takie kwiatki w pracy, elokwentne koleżanki i wiecie co.... Mówię im o sobie i swoim życiu szczerze bo jak sobie tak krwi upuszczę to się lepiej czuje a jak one mi dupsko obrabiają potem to mam to centralnie w nosie zgodnie z zasadą celebrytów, że nie ważne czy dobrze ale ważne żeby huczeli ;) Mam to w nosie, że mnie obrabiają. Ludzie zawsze będą gadali, czy tak czy siak zawsze będą mieli pretekst do obmowy. Ja sobie czasem jeszcze koloryzuje niektóre fakty, a co mi tam. Niech idzie w eter ;) W ogóle się tym nie przejmuje. I takiego nastawienia ci autorko życzę, bo ludzie muszą o czymś gadać i zawsze będą jak nie o Tobie to o innej absztyfikantce. Takie życie, ot co. Napiszę Wam jeszcze dziewczynki, że jak tak komuś się wyżalę ze swoich smutków to mi zwyczajnie lżej na duszy. Nie krępuje się swoich losów bo każdy ma swój krzyż i nie wierzę, że inni maja życie usłane różami. A że ludzie dupsko obrabiają.... a niech im ziemia lekką będzie :) Pozdrawiam Cię autorko.

Gość unknown576
nmmgjhgkj - dziekuje za milo slowa.. Nie jestem jednal w stanie tak lekko podejsc do tego...gdyz ja nieszczesna wygadalam sie tej osobie w kim jestem bardzo zakochana i nie wiem czy ona przypadkiem mu nie powiedziala....chyba spale sie ze wstydu :( albo mogla mi zaszkodzic w druga strone - napisac/powiedziec mu cos co by go zniehecilo do mnie ( np. ze go nie cierpie itp.) Tego nie daruje...

Gość unknown576
up up

Gość Hkjghffhhfjbt
Miej ja w dupie ;) A niech sobie mowi, zawsze cos bedzie mowila, robila intrygi jak nie o tobie to o kims innym. Zemscic sie mozesz, jesli znasz jej czuly punkt ;) ale w tej relacji to ty bylas ta strona, ktora sie zwierzala? Widzisz, to zly znak jak ktos cie ciagnie za jezyk a o sobie malo mowi lub obgaduje do ciebie "przyjacioleczki". Myslalas, ze dla ciebie bedzie laskawa i zamknie buzie? :) A to, ze jest gorliwa katoliczka a ludzi obgaduje to zwykla hipokryzja ;) omijaj takich "swietoszkow"

Gość unknown576
To znaczy ona troche mi sie zwierzala, Ale mniej niz ja.

Gość unknown576
up up

Gość taka sobie ona
a no uwierz mi mozna...sama wczoraj mialam super sytuacje i nie wiem za bardzo co robic...ale postanowione unikam!!!!!!!!!odcinam!!!!!!!! jeszcze tylko w pracy musze wyjasnic co i jak zeby czasem pracy przez nia nie stracic...a co do Ciebie olej ja...zapomnij unikaj zyj dalej:) a co do tego chlopaka nie boj sie i nie wstydz podejdz do niego i pogadaj....powiedz mu o calej sytuacji ze jezeli cos uslyszy zlego na Twoj temat zeby w to nie wierzyl...mloda jestes to jeszcze Ci sie ulozy zobaczysz!!! a co do przyjazni... czy ona istnieje nie wiem ale uwierz mi sa ludzie ktorym mozna zaufac...tylko trzeba wiedziec komu a z tym to nie latwo.... ps. jak bedziesz chciala kiedys pogadac daj znac :) sama bym sobie z kims pogadala tak szczerze od czasu do czasu....

Gość 123adam123
Pocieszające, że tym razem nie wieszacie psów na chłopakach. Fakt jest taki, że to kobiety z reguły są lepsze w podkładaniu świń, intrygach, zawistnych spiskach. Czy się mylę? ...A my, pomimo to, się za Wami uganiamy... --------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks