Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anako

Faceci wolą zwykłe dziewczyny?

Polecane posty

A mi o taką mniej fizyczną, Fikuśna:P Ale co ja tam wiem, w końcu prosta dziewuszka jestem co życia nie zna ;) Słodkich snów życzę :P🖐️

krwawa zapełnianie i uzupełnianie jest bardzo ważne - wydaje Ci się , że to ostatnia rzecz jaka powinna sie zdarzać i o której powinno sie myśleć , jednak po tym , jak kiedyś sie uzupełnisz , to wszystko się zmieni, całe twoje życie i myślenie...taki to ma wpływ...

krwawa póki się nie uzupełnisz , to życia nie możesz znać więcej, niż tylko na swój, osobisty sposób....miłych koszmarów

Gość Zuzanna Amelia & 27
Rev - dziewczyny maja racje. Ty sie jakis mocno filozoficzny ostatnio zrobiles. Dzieje sie cos w Twoim zyciu ? Najmadrzejszy - a jak kolezanka-partnerka? Zadowolona byla ?

Gość Zuzanna Amelia & 27
22:09 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie moj ojciec jak mial kryzys wieku sredniego, to chcial sobie kupic motor Niektorzy mowia ze to przedluzenie penisa.

nienajpiękniejsza dla ciebie na razie wszystko jest jeszcze płytkie i na zewnątrz , więc chociaż śnij głęboko...

Gość Zuzanna Amelia & 27
Nie. Samochod to zamiast kochanki. A Ty gdzie bys pojechal w podroz poslubna gdybys mogl dowolnie wybrac?

Gość Zuzanna Amelia & 27
Fiku - nie masz racji. Jak najbardziej wiele mozna wypelnic pustakami.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Najmadrzejszy - az zajrzalam w google. Sliczne miejsce.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Najmadrzejszy - ja tez.

Gość Lady maverick
Patrzac na to zawsze innej strony, to ja bym nie chciała faceta, który gra w zespole. Dla mnie to synonim niebieskiego ptaka i tacy ludzie mięsa dobrym materiałem na związek. Może faceci też tak patrząc - na jednonocna przygodę jesteś ok ale nie na dłuższy związek

Lady maverick Moja jedna znajoma zwiazala sie z hiszpanskim basista, majac mala coreczke przeprowadzila sie do niego do Barcelony i sa mega szczesliwi:) A koles jest normalnym facetem, tylko tyle, ze gra. Nie mozna z kazdego muzyka robic Micka Jaggera czy Keitha Richardsa.

Tak naprawdę to muzycy są bardzo różni, tak jak w ogóle różni są ludzie - zdarzają się nieśmiali i bardzo pewni siebie, kompletnie nieogarnięci jak i pragmatyczni i twardo stąpający po ziemi. Niektórzy (głównie faceci) wykorzystują fakt, że mają ułatwiony dostęp do lasek, ale tak samo robią np. faceci z kasą. Widziałam takich przypadków dziesiątki, więc wyczuwam symptomy na kilometr, zresztą to się wie po prostu w środowisku. Z niektórymi można się spokojnie przyjaźnić i umawiać na kawę, z innymi lepiej nie przebywać sam na sam, bo to absolutni mistrzowie uwodzenia, chwila nieuwagi i lądujesz w łóżku (dosłownie). Dziewczyny generalnie mniej garną się do jednorazowych przygód, dlatego fakt, że grają czy występują na scenie nie czyni z nich jakichś femme fatale (mieszam trochę wątki, bo staram się odpowiedzieć na dwa posty na raz). A już szczególnie ja taka nie jestem. Potrzebuję dużo czasu, kilka miesięcy spotykania się do buziaka, po prostu nie widzę nic atrakcyjnego w seksie z osobą, której się dobrze nie zna i której się w zupełności nie ufa.

Gość jużniewiem
Faceci wolą kurwy, nie zwykłe dziewczyny. Do kurew mają więcej szacunku w dzisiajszych czasach niż do normalnej kobiety. To nie te czasy kiedy delikatna, niepaląca i wrażliwa kobieta miała powodzenie. Teraz faceci idą na łątwizne, nie chce im sie podrywac nie chce im sie zabiegac wolą kurwy które nie rzadko mają więcej jaj od faceta, są pewne siebie bawią sie facetami a oni im nadskakują podlizują sie. Takie teraz są trędy i takie mają powodzenie.

anako niestety faceci w wątku, to taki sam przypadek jak inni, mądrala po meisiacu do maks 6-ściu miesiecy zamieszkuje z dziewczyna i nazywa to powaznym związkiem, rev tez patrzy an kobietę tylko przez pryzmat seksu i tego jakie mu zagwarantuje doznania, żaden z nich nic nei wei o miłości, szacunku do kobity czy związku, ale w każdym temacie zgrywaja wrażliwych i dobrych mężczyzn