Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek300020

Zakochałem się w dużo młodszej dziewczynie.

Polecane posty

Gość Kremlin
Jestem egoiste. :D

Gość mam tak samo... ... ....
podoba mi się takie dziewcze - ale poczekam aż będzie miała z conajmiej 17 i dopiero wtedy zastanowie się co dalej

Gość Salimaliualii
Mnie facet zostawił dla 16 latki - Oli więc pewnie o tą samą chodzi. Oboje mamy po 30 lat a on mnie zostawił dla tej gówniary. Spotkali się pare razy i po związku :)

Gość Zuzanna Amelia& 27
Egoiste jestes nienormalny, lecz sie.

Gość darek300020
Też zastanwiam się czy nie poczekać jeszcze z 2lata i dopiero zacząć z nią rozmowe.

Gość młodsza465798
ja mam starszego męża o 11 lat i jestesmy już razem 12lat, mamy 2 dzieci i jest nam dobrze. Jeżeli naprawdę ci na niej zależy to poczekaj te 2 lata i próbuj. Nie łam się że jestes tyle starszy, jak będziesz jej odpowiadał to wiek nie ma znaczenia. POWODZENIA

Gość lost amigoz
ja lubiłam starszych w tym wieku, ale przerażała mnie ta ich dorosłość w zachowaniu i wyglądzie. To płochliwe dziewczę jeszcze i radzę poczekać.

Gość takisobiejedengosciu
ty zakochałem się w młodszej dziewczynie, a ja w starszej o 13 lat mężatce.. spotykam ją w pracy jej głos zwala mnie z nóg, bardzo piękna kobieta.. bardzo bym chciał z nią spróbować, ale szanse zerowe chyba, że w układzie "kochanek" a to mnie nie satysfakcjonuję Pozdrawiam :)

Gość darek300020
Dzięki w końcu jakieś normalne wypowiedzi :) Tak właśnie zrobię poczekam jeszcze. Tylko najgorsze jest że koło niej kręci się dużo facetów:( Jestem o nią zazdrosny..

Gość lost amigoz
To jej powiedz, że czekasz na nią, że jesteś od niej starszy i nie wypada Ci teraz umawiać się z nią, ale poczekasz, aż dorośnie.

Gość darek300020
Pewnie masz racje. Trochę boję się jej reakcji.

Gość lost amigoz
Tylko nie bąź gołosłowny i nie umawiaj się z innymi, bo Ci nie zaufa nigdy! Stracisz ją. Od czasu do czasu powiedz jej, że czekasz. A jak skończy 17 lat zaproś ją na randkę.

Gość darek300020
Kurcze dzięki :)) Zrobie jak mówisz. Naprawdę dzięki za radę. Strasznie mi na niej zależy :) Gorzej będzie jak pójdzie do szkoly sredniej i tam pozna jakiegoś rówieśnika.

Gość lost amigoz
Próbuję się wczuć w siebie z tamtych lat. Co czułam, co myślałam. Serio pragnęłam starszego, ale taka różnica wieku to była przepaść. Jednak, gdyby ktoś mi tak powiedział delikatnie, nie był nachalny, nie narzucał się, nie próbował całować, podwozić itp, tylko od czasu do czasu tak mówił byłoby mi miło i czekałabym na 17 - ste urodziny :) A tak swoją drogą, to przypomiało mi się, że jeden starszy mówił do mnie jak miałam 14 lat, że kiedyś będę jego żoną, długo tak mówił, aż przestał. Gdyby przeszedł do działania jak byłam starsza, to kto wie :) Ale do dzisiaj mówi mi cześć i się uśmiecha na ulicy :)

Gość viiiiiiiiiiiiii
moja przyjaciólka była w takiej sytuacji. Mialyśmy po 16 lat gdy w niej zakochał sie facet 36-letni. Dla nas wtedy to był emeryt ;) ale on był cierpliwy, pomału ją oswajał, po kilku latach został jej mężem, mają syna. Niestety, nie było happy endu, bo po 10 latach małżeństwa zostawiła go dla rówieśnika... ale to już inna historia

Gość darek300020
Chciałbym że ona była moją żoną :) Ale narazie muszę ją zdobyć :) Będę zapewniać ją o mojej miłości. Będę się z nią spotykał co jakiś czas zeby wiedziała ze czekam na nią. :)

Gość darek300020
No tak czasem może i tak być.. ale ja jej nie odddam.

Gość darek300020
Jest ona wysoką szczupłą blondynką :) Długie nogi :) Z tego co wiem to ma zielone oczy i ma ok 175 cm :) Jest boska :) Pięknie się uśmiecha widać ze to bardzo dobry człowiek :) Jest taka serdeczna sympatyczna. Fantastyczna idealna.

Gość lost amigoz
To jest młoda, niedoświadczona sarenka, łatwą ją spłoszyć i zranić. Nie możesz teraz nawalić. Duzo też zależy od Twojego wyglądu. Jeśli nie wyglądasz na swoje lata to może być Ci łatwiej ją oswoić, bo nie jesteś dla niej właśnie emerytem, jak to napisała koleżanka wyżej :D Czekaj, czekaj i jeszcze raz czekaj. Takie szkolne miłości nie trwają zazwyczaj dłużej niż pół roku ;) Także się nie martw.

Gość darek300020
Sory że ją tak opisuje :) Ale to dlatego że jej dzisiaj nie widziałem.

Gość lost amigoz
wysoka, jak na swój wiek. Tylko jej nie skrzywdź :( Mam nadzieję, że jesteś dobrym człowiekiem i masz wobec tej dziewczyny dobre zamiary.

Gość darek300020
Nie wyglądam na swoje lata :) Tak mi mówią. Pewnie myślicie ze chcę ją tylko wykorzystać ale to nie prawda.

Gość darek300020
Mam wobec niej dobre i czyste zamiary.

Gość lost amigoz
Nie ja nie zakładam z góry, że ktoś jest złym człowiekiem. Pamiętaj, że ona ma rodziców, którzy się o nią martwią i chcą jej dobra, więc jeśli ich poznasz to też bądź dla nich miły i dobry żeby wiedzieli, że chcesz dobra ich córki.

Gość darek300020
No tak wysoka :) Jest szczupła ale nie wygląda jak patyczak :) To jest ideał mojej kobiety :) Mam jej zdjęcia nawet :) Kiedyś zapisałem sobie jak miała jeszcze nk.

Gość darek300020
jej tata zmarł roku temu

Gość lost amigoz
A może jej się oświadcz ? :) Albo poproś ich o rękę? :)

Gość majfskjfk
to że dostała miesiączkę nie znaczy,że czuje się już kobietą, taką dziewczyną można manipulować, bo ona dopiero dojrzewa. Przeżywasz kryzys wieku średniego ? a pedofilem może i jesteś tylko o tym nie wiesz

Gość lost amigoz
przykro mi :(

Gość Spirak lubelski
A ja jestem zdania że nic z tego nie będzie. Ona by chciała rówieśnika. Przed nią jeszcze liceum i studia i wiem zdaniem jej to nie spasuje, żeby zrobić z niej babcie sapcie w tym wieku.