Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek300020

Zakochałem się w dużo młodszej dziewczynie.

Polecane posty

Gość fvfvfvfv
człowieku jesteś bardziej pierdolnięty niż ja chcesz ją czy nie jak tak to bierz się za nią bo ci sprzątną towar z półki i będziesz za to płacić straconymi dniami kurwa 16lat to dzieciak swoją drogą więc wyruchać i zostawić o czym wy będziecie gadać tipsach z przeceny

Gość darek300020
Dlatego chcę zaczekać aż skonczy te 17 18lat

Gość darek300020
Nie chcę jej wyruchać !!! Jest mnóstwo tematów do rozmów. To bardzo dojrzała dziewczyna jak na swój wiek.

Gość viiiiiiiiiiiiii
masz większe szanse niż myślisz. W pewneym sensie zastąpiłbyś jej trochę ojca (moja przyjaciółka, o której wspominałam też straciła ojca, nie umarł, ale zniknął z jej zycia), ona podświadomie szukała kogoś, w kim znajdzie oparcie, komu zaufa. Z 16 latką rozmawiać można o tylko o tipsach? Większej głupoty nie słyszałam. Myśmy wtedy prowadziły filozoficzne dyskusje, o literaturze, o sztuce, byłam bardziej na bieżąco z książkami i teatrem niż teraz, gdy nie mam na to czasu. Masz szansę, tylko działaj, delikatnie, konsekwentnie i zdecydowanie - jeśli oczywiście jesteś zdecydowany.

Gość darek300020
43274119 to jest moje gg może ktoś napisać. tutaj cokolwiek napisze jest wykorzystywane przeciwko mnie a ja nie chce źle.

Gość darek300020
Mam nadzieje ze mam szanse.

Gość fvfvfvfv
pierdo lnięci

Gość darek300020
Chciałbym jej coś kupic ale nie wiem co moze jej pasować.

Gość darek300020
Albo nie bo jeszcze pomysli ze chce ja przekupic.

Gość viiiiiiiiiiiiii
a na co ty chcesz czekać? Przecież nie będziesz się teraz żenił - ale działaj już! Teraz czujesz impuls, teraz ona ci się podoba, nie znikaj z jej życia. Po prostu dziąłaj pomału i subtelnie. Zaproś ją gdzieś, zabierz w fajne miejsca, rozmawiaj z nią, spędź z nią czas, zdobądź jej zaufanie. przecież nie musisz nawet jej przytulać ani całować. Poczekaj, aż poczujesz, że ona mogłaby tego chcieć.

Gość darek300020
No tak masz rację :) Jutro zaczyna się szkoła ona zawsze przechodzi obok mojego bloku :) Będzie zagadywał. Jutro się odzezwę do was co i jak. Dobranoc.

Gość dareczku
Przyznaj sie,ze jestes z lubuskiego!

Gość brig
mialam fateca 29letniego jak mialam 17lat bylam z nim 8mc potem nagle zakochalam sie w innycm ale z tym mi było dobrze bardzo o mnie dbał i nie bylo od razu seksu tylko ponad po 4 mc codzinnego spotykania sie.nawet teraz czasmi teskie za nim bo bylam jego skarbem ach :|

Gość brig
ale TY jestes jakis tępyyyy boshe czemu piszesz "wyruchać" nie umiem użyc słowa np "sex" rzeczywiście zakochanie

Gość bib bipbip
hmmmmmm

Gość bib bipbip
moim zdaniem nie możesz w żadnym razie nacikać, żadnych prezentów, proponowań spotkań itd ani żadnych że ją kochasz.... możesz być tylko w pobliżu to ona musi chcieć przyjść do Ciebie, to ona musi Cię zapraszać w przeciwnym przypadku może ci środowisko w którym żyjesz a także ona jak coś Jej odbije :D zrobić jesień średnowiecza....

Gość darek300020
brig powiedziałem wyruchać ponieważ ktoś wcześniej użył takiego sformułowania.

Gość svljbsnk,BN
Jezu ja mam 16 lat, jakby taki stary 30 letni ryp do mnie zarywał to bym się porzygała chyba. Spadaj stary zboku, jestes chory. Zostaw dziewczyny w moim wieku w spokoju!!!!! BLE BLE BLE

Gość darek300020
Bo ciebie pewnie nikt nie chce

Gość svljbsnk,BN
Dlaczego myslisz, że stary oblech będzie lepszy, niż młodzi i sympatyczni chłopacy z jej szkoły?? Stary ryp, ze starym śmierdzącym fiutem. Powinieneś się leczyć z pedofilizmu.

Gość svljbsnk,BN
Mam chłopca z mojej szkoły, kocham go i jakoś mnie chciał, i nie narzekam na powodzenie. Jakby mnie taki stary ryp chciał, to bym się dopiero przejęła, że już nic nie warta jestem, jak takie stare pedofile do mnie zalatują.

Gość svljbsnk,BN
Mój brat i tata to by Cię chyba zabili jakbyś do mnie zagadywał i wypisywał na forum ,że chcesz mnie ruchać. Chory ZBOK!!!

Gość darek300020
Naucz się czytać. Napisałem że nie chcę z nią seksu, że zaczekam aż ona będzie gotowa może to być rok dwa lata trzy 10lat nie ważne. Poprostu chcę z nią rozmawiać, być. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

Gość morże jest zielone
svljbsnk,BN chłopacy >> Mam chłopca>> może jakbyś miała starszego, to by Cię ten tWÓJ CHŁOPAC :d przynajmiej ortografii nauczył ;)

Gość Kasieńka86:)
Po 30? tzn. ile dokładnie?

Gość darek300020
W sumie to nie po 30 ;) Mam 30 dokładnie.

Moim zdaniem to jednak nie jest normalne, przyciąga Cię do niej jedynie wygląd. A to że jest uśmiechnięta nie znaczy, że jest dobrą i słodką osóbką, nie znasz jej. Pamiętam siebie w wieku 16 lat. Też zauroczyłam się kimś 10 lat starszym i do tej pory jestem wdzięczna, że nic z tego nie wyszło. To inne pokolenie, inaczej człowiek myśli. Jesteś już mężczyzną, a ona niezaprzeczalnie smarkulą, która jeszcze nic nie wie o życiu. Lepiej poczekaj, aż zauroczenie samo minie. Zresztą wydaje mi się, że z czasem sam dojdziesz do tego, że to jest jednak przepaść, której nie da się przeskoczyć.

Gość darek300020
Ona wie więcej o życiu niż ci się wydaje. Straciła tate w wieku 14lat miała jeszcze więcej przezyc

No i co z tego? Dalej jest nastolatką i ma inne problemy niż Ty. Utrata bliskiej osoby nie zawsze oznacza to, że ktoś automatycznie jest dorosły.