Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolett salvador

Facet chętnie się spotyka ale o numer tele. nie prosi

Polecane posty

zbłaźnisz się jak będziesz wiedziała , a nie błaźnisz sie teraz? :classic_cool:

Gość nikolett salvador
mówisz o kafe?

Gość nikolett salvador
Dam sobie spokój, to będzie najmniej bolało.

jak wolisz...ale wtedy nie będziesz wiedziała...:P czyżby kobiety wolały niewiedzę? po raz kolejny na to wychodzi :classic_cool:

Gość nikolett salvador
Nie słowa, lecz czyny.... a czynów nie ma, więc..... :P

nie ma czynów , bo facet ma jakiś problem , który mogła by spokojnie rozwiązać kobieta , ale ona woli jak księżniczka czekać i się nie doczekać...:P

Gość nikolett salvador
Jaki problem? Nieśmiały nie jest, żonaty też nie, dziewczyny nie ma...na 90% pracuje, zarabia, chory nie jest Ja księżniczkuję? Ja go słucham..o pracy, o jego remoncie, o tym, że kurtkę kupił za krótką.... Jaki Ty tu problem widzisz? I czemu zawsze dziewczna jest winna..księżniczka i już :O

on ma problem - a jaki to nie wiem , bo normalnie facet juz dawno by sie z Tobą kontaktował przez telefon i umawiał przez niego....

Gość freeddddd
wiesz co, ja jestem facetem i też często spotykam pewną sąsiadkę, lubię z nią pogadać na przystanku, albo odprowadzić do domu bo fajnie nam się rozmawia. Kilka razy weszliśmy razem do sklepu po drodze, kiedyś nawet zaprosiłem ją na kawę do knajpki na osiedlu, bo zwyczajnie miałem na to ochotę, na kawę i pogawędkę. Ale do głowy mi nie przychodzi brać jej numer telefonu albo jakoś regularnie się umawiać - po prostu nie czuję takiego impulsu. Jest miła, fajnie się gada i tyle. Zapominam o niej gdy tylko ją pożegnam, tak szczerze.

Gość nikolett salvador
może zwyczajnie mu się nie podobam na tyle żeby się regularnie spotykać telepatycznie nie odgadnę jego problemu i pewnie szybko też go nie spotkam

Gość nikolett salvador
freeddddd -ale czy kiedykolwiek jak ją zobaczyłeś gdzieś w oddali,a ona Ciebie nie widziała, to pobiegłeś specjalnie za nią?

Gość freeddddd
trudno mówić o jakimś sprincie, ale tak, wiele razy przyspieszyłem kroku, żeby ją dogonić :)

Gość nikolett salvador
i nawet jak szedłeś z rodziną to ich zostawiłeś goniąć ją?

Gość nikolett salvador
to ma problem czy gra? bo już Revolver za Twoim rozumowaniem nie nadążam :D

Gość freeddddd
myślę, że się dopatrujecie jakiegoś spisku tam gdzie niczego nie ma. Człowiekowi się wydaje, że sobie tylko gawędzi ze znajomą a ona tymczasem snuje jakieś dzikie teorie... Faceci są najczęściej nieskomplikowani, gdy chodzi o takie sprawy. Gdy mnie dziewczyna oczaruje tak, że w danej chwili czuję, że MUSZĘ ją znów zobaczyć, to natychmiast biorę kontakt. To jest impuls. Inna sprawa, że nie zawsze z niego później korzystam... A to byłby materiał na kolejny obszerny temat na kafe....

Gość nikolett salvador
no czli dobrze mówiłam, daję sobie spokój dzięki 🖐️

to ma problem czy gra? bo już Revolver za Twoim rozumowaniem nie nadążam a co za różnica? efekt jest ten sam...zaden....:) dobra księżniczko - ja Ci napisałem , co masz zrobić , a zdecyduj sama i rozkoszuj się swoim wyborem...