Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gb thn yhn

Smutno mi

Polecane posty

Gość gb thn yhn

mam 30 lat od matury pracuje na siebie...wczesniej pracowałam w kazde wakacje od 13 roku ( głownie przy zbiorach owoców), popołudniami składałam torebki itp, zarobiona kase w wiekszosci oddawałam rodzicom bo była straszna bieda udało mi sie zarobic na policealne studium jezykowe, studia licencjackie i jak juz mieszkałam z mezem zrobiłam podyplomowke pracuje nadal w tej samej firmie co od matury, mam stałą umowe o prace i zarabiam 1600 zł :( mam meza, maz dobrze zarabia, ma mgr, mamy mieszkanie ktore maz kupił zaraz po studiach i kredyt jest mały, remontujemy tez dom moich rodziców bo chcemy tam mieszkac a mieszkanie wynajac ale mi smutno ze nie było mnie stac...moich rodziców na opłacanie mi studiow...nie zebym miała im to za złe, ale mi przykro ze w tym chorym kraju zeby zdobyc prace w zawodzie trzeba miec albo plecy albo kase od rodziców i wtedy mozna robic staze darmowe itp masakra moja szwagierka tak ma i teraz idzie sobie na zaoczne , opłacaja jej starzy a ona sie pyszy, ze bedzie robic doswiadczenia....kosmetyczka bedzie

Gość Romeo...
dlatego moim zdaniem ludzie którzy nie mają pieniędzy nie powinni mieć dzieci nie maja prawa UPOKARZAĆ swoich dzieci, zmuszając je do pracy od młodych lat, pozbawiając dziecinstwa

Gość gb thn yhn
dzieki za pocieszenie:(

Gość Romeo...
dużo już sama osiągnełaś i jeżeli zechcesz możesz osiągnąć wszystko kwestia myślenia

Gość fdfddfs
takie zycie

Gość Z DUPY
Romeo dobrze napisał

Gość nwjwdn
nie powinnaś się smucić bo daleko zaszłaś duzo osiagnęłas. to nie jest wina rodziców że byli biedni. Ja tez już od małego zapierdzielałam przy zbiorze owocow. jak miałam 11 lat około juz stałam na polu i przy zbiorze owoców zasuwałam na moje wydatki, np ubrania. no i co poradzic. trzeba się cieszyć że gorzej nie ma

Gość JP2GMD
"dlatego moim zdaniem ludzie którzy nie mają pieniędzy nie powinni mieć dzieci nie maja prawa UPOKARZAĆ swoich dzieci, zmuszając je do pracy od młodych lat, pozbawiając dziecinstwa" TAK BARDZO TO "to nie jest wina rodziców że byli biedni. " A niby czyja to wina?

Gość nwjwdn
no to skąd maja wziąśc kraść? jak nie ma pracy to nie mają gdzie zarobić.