Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dldldlldldldldl

Dziś załozylem białe skarpetki i usłyszałem ,że jestem wieśniakiem. DLACZEGO?

Polecane posty

Gość dldldlldldldldl

Rozumiem białe do garnituru ,zwłaszcza czarnego ale zwykle jeansowe spodnie, sportowe buty ,zzaden bal , pogrzeb czy inna uroczystosc uslyszalem ,od kuzynek plci zenskiej , lat 19 i 22 ze to wieśniackie , ze bialych nie powinno sie nosic Ja jestem pojebany czy one ? sory za glupie pytanie, to forum tak na mnie dziala

Gość polcay maja takie zatwardziale
mylsenie... jak gdzies uslysza ze biale to wieś to wieś już na zawsze - ;) to jak z kozakami - i tym podobne - wies i koniec

Gość amoremijoooooooo
białe tylko do dresików ;)

Gość jennifer988
to chyba raczej z nimi cos jest nie tak !!! Moj mezus nosi biale skarpetki stopki i normalne i jeszcze nic takiego nie uslyszal od nikogo wiec nie wiem po co taki glupi tekst z tym wiesniakiem !! Nos biale skarpety a j olej !!

Gość bu hahhahahahha
A co jest zlego w noszeniu bialych skarpet to garnituru ? bo nie rozumiem? kto wymyslil takie wymagania?

Gość sososososo
Odstawiam dychę, że kuzynki są ze wsi. Kiedyś gdzieś coś usłyszały i powtarzaja :)

Gość sososososo
tak jak ja

Gość no i super Ci się udało wyjść
Masz kuzynki z wiochy, powiedz im to. Osobiście nie widzę nic obciachowego jak facet idzie w dżinsach i adidasach mając białe skarpetki. Prędzej bym się zdziwiła widząc czarne :) Białe skarpetki pasują do dżinsowych spodni, więc nie wiem o co chodziło twoim kuzynkom. Chyba chciały pokazać jakie to one są modne i wiedzą co się nosi. Wyśmiej je i tyle, i się nie przejmuj. Noga fajnie wygląda w białych, czysto i ok.

Gość gupie masz te kuzynki
ee, sądzę, że kuzynki są z rodzaju "wieś tańczy, wieś śpiewa" tak to jest jak ludzie z wiochy próbują zabłysnąć modowym obyciem wg. nich to najlepiej zapier... czarne frotte albo w ogóle bez - to dopiero wieś!

Gość jest bardzo prosta
reguła jeśli skarpetki będą w tonacji pomiędzy spodniami a butami to zawsze pasują tak że białe skarpetki to albo buty albo spodnie białe a najlepiej i to i to