Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W stresieeee 00

Doleglisowści ciązowe ustapiły w 8 tyg - czy to naormalne?

Polecane posty

Gość W stresieeee 00

Jak w temacie w 8 tyg ciązy ustapiły wszystkie dolegliwości ciążwoe a mianowicie nie ma nudności które miałam, nie wymiotuje a wymiotowałam, nie bolą mnie nawet piersi. Czy to normalne, martwie się że ciąża obumarła, albo za dużo już sie naczytałam. Czy któraś z was tak miała?

Gość Nie mawrt się
A raczej ciesz się:) Ja raz miałam dolegliwości raz nie:) Aha dobra rada NIE CZYTAJ MĄDROŚCI W NECIE!! Proszę Cie naprawde!! Ja w ciąży tak robiłam i żyłam w takim stresie że szok!! Nigdy tego błedu nie popełnie więcej-bo tylko człowiek sie niepotrzebnie martwi:)

Gość meaaa si
U mnie mdlosci ustapilu w 10 tygodniu w ciagu jednego dnia i tez sie balam, ze cos jest nie tak a wszystko bylo ok. Jesli sie bardzo martwisz idz do lekarza na usg.

Gość meaaa si
Co do czytania w internecie to sie zgadzam. Ja teraz jestem w 27 tygodniu i juz troche odpuscilam, ale na poczatku byla maskara - ciagle czytalam o poronieniach i ciazach obumarlych. Do tego na forum jest sporo dziewczyn, ktore panikuja i dodatkowo nakrecaja negatywnie.

Gość W stresieeee 00
Jutro mam usg, więc może zaczełam bardziej wszytko analizować. Naczytałam się o pustych jajach płodowych, o obumarłych ciążach i jestem przerażona.

Gość W stresieeee 00
A czy któraś z was miała tak mdłości, które ustąpiły by pojawić się znowu po kilku dniach????