Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

A wiecie, że wczoraj była Eurowizja? pewnie nie wiecie

Polecane posty

takie wydarzenia to nie dla Polaków, nie dla nas Euro, Eurowizja, kurde czemu tak jest? ani osiągnięć sportowych ani "artystycznych" no dobra może te śpiewanki to nie sztuka, ale jednak lipa a czemu? bo jakieś stare mopiary siedzą i wyją od kilkudziesieciu lat a nie dopuszcają młodych zdolnych ktorych w kraju na pewno nie brakuje :( a co do piłki noznej to Polscy faceci nie maja krzepy i tyle... zastanawiam sie czy Grecy i Czesi beda na tyle mili i dadzą nam wyjść z grupy? :(

Gość ona spiewala na zywo?
bo jakos nie brzmi jak na zywo, myslalam ze musza spiewac na zywo

oj ja mam nadzieje, ze Polska i Grecyja wyjda z grupy :D a co do eurowizji to nawet chcialam obejrzec ale za pozno zorientowalam sie, ze nie bedzie transmisji w Polsce (dlaczego?)

podobno dlatego,że skoro Polska miała nie wystepować to TVP nie chciała transmitować :D ja też nie oglądałam, tylko dzisiaj w teleekspresie usłyszałam piosenke która wygrała i jakoś wpadła mi w ucho a co do konkursu to kiedyś jakieś 10 lat temu albo wiecej to było chyba fajne,jak każdy kraj śpiewał w swoim języku...teraz to wszyscy po angielsku :O

no własnie też tak sie zdziwiłam :D co to za dekolt ogromny i jaka klata :D jeszcze włosów na niej brakuje :classic_cool: ta Lena mi sie nie podoba tzn piosenka bo dziewczyna nawet ładna a propos grecji to pamietam jak lata świetlne temu na eurowizji grecja miała własnie takie fajne piosenki o ile nie mylę z Turcją :classic_cool:

o pamietam te opa opa i jeszcze jedną tego samego zespolu jak chodzili po mieście z pochodniami :D fajny klimat

Gość fvfvfvfv
a wiedziałaś, że z 2tyg temu była eurowizja najlepsza jaką widziałem Polka grała na flecie

"Opal, opal - fajkę opal.." Wszyscy to pamiętają :D

Gość fvfvfvfv
eurowizja instrumentalna i w tej formie powinno zostać a nie ta szmira chociaż te piosenki mi się podobają

No opa opa było fajne...i ci faceci! Reszta nie godna zapamiętania. Jakieś wiejskie utwory lub wycie z zamiarem wyciskania łez, na szczęście w tym roku nie oglądałam.

Gość 424234324
a te ruskie babuszki na którym miejscu?

oj Czkawka! nie kus mnie teledyskami z pilotami (ewenualni marynarze tez sie licza :P) zaraz zobacze

mowi i wkurza mnie to bardzo dlatego chce sie nauczyc greckiego, bo czasem jak sie widzimy z jego znajomymi to sie zapominaja i zaczynaja mowic do mnie po grecku

a polski zna? :D mnie nic nie wkurza bardziej niż obcokrajowiec mówiący po polsku i to jeszcze piskliwym głosikiem 😠:O

nie zna, twierdzi ze za trudny, za duzo szeleszczacych dzwiekow ale stara sie mowic, chociaz przekreca wyrazy, c czyta ciagle jak k, w czyta jak ł itd. (zwlaszcza jak chce cos przeczytac)

nie no piskliwy głos chodizło mi o to,że z natury, zwykle południowcy, araby, turki, hindusi i chinczycy mają takie niemęskie glosy :O ale jak nie ma to ok a że w czyta jak ł to wiesz nawet Polacy mają z tym problem np. Plac Łilsona :O

zresztą nawet ja sama mówię łilson a nie wilson :( 😭 ale to pewnie dlatego że mi sie z łiłą kojarzy :classic_cool: