Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

A wiecie, że wczoraj była Eurowizja? pewnie nie wiecie

Polecane posty

nie ma problemu jezeli chodzi o jakies zagraniczne nazwy ale zaczyna sie robic zabawnie gdy rower czyta jako rołer albo cypr jako kypr/kipr lub sypr/sipr

hah rołer :D tego jeszcze nie słyszałam a już wiele słyszałam m.in jowej maisia (marysia) daja (daria) kiatka (kwiatka? nie! kratka) :D także tam...no ale grunt że chociaz próbuje :D :)

Gość nsjsujss
Babuszki na drugim miejscu. Ja uwazam ze to wstyd ze Polska nie wwyslala reprezentacji. Tlumaczli sie finansami, ale o wiele biedniejsze kraje wyslaly swoje reprezentacje. Eurowizja to nie tylko konkurs piosenki to takze mini swieto Europy. W tym jednym dniu wszystkie kraje Europy potraia sie zintegorwac i swietnie bawic. Jesli chodzi o poziom to owszem sa piosenki kiczowate, ale sa tez naprawde piekne piosenki z przeslaniem. Mam nadzieje ze za rok do szwecji tvp wysle ekipe, w koncu to blizej, wiec moze uzbieraja tyle pieniedzy.

wolalabym czasami zeby nie probowal :) podejrzewam, ze ja sie szybciej naucze greckiego albo pozostaniemy przy angielskim chociaz jak razem zamieszkamy to ktores bedzie zmuszone do nauki jezyka

a mi sie wydaje, ze nie mieli po prostu kogo wyslac (no bo kogo by mozna) a te wzgledy finansowe to tylko takie tlumaczenie glupio jest sie przyznac, ze nie ma sie kandydatow do TAKIEGO konkursu

ja nawet nie wiem kto sie ubiegał ale znając życie jakiś Liber, Bajm, Maryla R, Feel i gwiazdki typu Ewa Farna... :O a że tvp nie było stać? :D hmm też zabawne ... no ale dobra, niech oszczędzają na Euro 2012 :D

mi sie wydaje, ze nikt sie nie ubiegal :D a co do euro, to chyba wolalabym, zeby nie bylo meczu polska-grecja

z tego co mi migneli w TV to nawet, nawet ale ja nie chce az takich emocji, na szczescie bedziemy ogladac osobno