Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia3333

wizyta u terapeuty?

Polecane posty

Gość monia3333

Mam problem, od paru lat nie mogę ułożyć sobie życia tak jakbym chciała, mam dużo lęków i problem w dogadaniu się z ludźmi, co myślicie dziewczyny o wizycie u terapeuty?ktoś chodzi?jak jest?pomóżcie!

Gość kierokierowniczka
terapeuta czy psycholog jest po to żeby Ci pomóc. jak czujesz potrzebę by pogadać z kimś kompetentnym to nie pytaj na forum tylko leć do specjalisty, to żaden wstyd przecież :) fajnego psychologa mają ponoć w medixie, ale to we wrocku, a nie wiem skąd jesteś. pozdrawiam!

Gość psychoterapeuta43
Myślę, że warto, al eoczywiście do psychoterapeuty i to dobrego, bo to ni eto samo co do psychologa. Moim zdaniem dobrzy to psychoterapeuci pschoanalityczni lub psychoanalitycy. Jak wejdziesz na strony internetowe tych towarzystw to znajdziesz tam liste terapeutów i miasta w których przyjmują. Wydasz trochę kaski, to znaczy dużo, ale to bardzo dobra inwestycja, która się zwróci, bo zmieni sięTwoje życie. W to warto inwestować.

Gość grecki wymarsz z kasą
terapeuta jest ok pod warunkiem, że nie bedziesz oczekiwać że ON rozwiąże twoje problemy twoje problemy możesz rozwiązać tylko sama, rola terapeuty jest bycie empatycznym swiadkiem twojej pracy nad sobą zacznij czytac ksiazki traktujace o twoim problemie, ze źródeł wszelakich

Gość kuleczka :)
warto,warto. Chodzę do psychoterapeuty i moje życie się zmienia, to trudny i raczej długi proces,ale na 100% warto. powodzenia