Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia15478697

dlaczego myslicie ze brzydkie sa takie latwe?

Polecane posty

czemu na forum o uczuciach Panowie ciagle pisza o wygladzie? narzekaja na swoja urode, za swoje niepowodzenia w sprawach sercowych, czy tez zyciu, winia wzrost, dlugosc penisa ... sprowadzacie wszystko do wygladu ... co gorsza co i rusz pojawiaja sie jakies teksty desperata w ktorych ten stwierdza ze nie pozostaje mu juz nic innego jak zwiazac sie z brzydka. a zwiazanie sie z brzydka jest wyrokiem. probowaliscie kiedys zarywac do takiej brzydkiej? na podstawie czego wnioskujecie ze tak latwo byloby ja zdobyc? ze mimo tych wszystkich Waszych ulomnosci zgodzilaby sie tkwic przy kims kto bylby z nia nieszczesliwy ... kto traktowal by przebywanie z nia jak jakas kare ... skoro wyrwanie brzyduli to dla Was zaden problem to moze warto sprobowac uderzyc i do tych ladniejszych? dostaniecie 100 razy kosza, moze za 101 jakas sie zgodzi ... bo przeciez wina w tym ze jestescie samotni lezy jedynie w Waszej fizycznej powloce ... i zapominajac przy takiej brzyduli o swoich kompleksach nie mielibyscie pewnie najmniejszego problemu zeby ja soba zainteresowac ... zgadza sie?

Gość BOBW
Ja raz brzydkiej, bo urodą nie grzeszy, poprosiłem by pokazała swoje cycki i się zgodziła. Nawet mam zdjęcie, ale to zostawiam dla siebie ;).

Gość Czy ja wiem
Ja mam tak dziwną urodę że podobam się jednej na 100 dosłownie i nie ma znaczenia czy jest brzydka czy ładna... no i przez to jestem sam niestety w wieku 29 lat...