Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedwfwf

Dlaczego ludzie pisza na fb po angielsku?

Polecane posty

Gość dedwfwf

Mam koleżanki są siostrami obecnie sa w anglii obie, znajomi pisza im komentarze na fb po polsku itd. a one odpisują po angielsku noszz k...wa!co to ma być? nawet miedzy soba te siostry pisza po angielsku co zapomniały jezyka ojczystego czy jak??

Żyj i daj żyć innym. Chcą tak pisać to piszą. Język angielski to język 3/4 świata. Każdy człowiek z jakimś wykształceniem go zna. Czemu to tak Cię irytuje? Zazdrościsz im?

Trochę dziwne że na polskie komentarze odpisują po angielsku. Inaczej ma się sprawa jak np komentarz ang. , komentują ludzie po ang, aż tu nagle wpieprzy się ktoś po polsku.

Gość dedwfwf
zazdroszcze? angielski mam w paluszku a jeszcze lepiej znam niemiecki i rosyjski i co może na komentarze w jezyku polskim odpisze po niemiecku? bo w sumie dlaczego nie? polski jest moim ojczystym jezykiem, rozmówca zwraca sie do mnie po polsku to mu odpowiadam w tym samym języku...zamiast idiotycznych popisów komu one chcą zaimponować skoro każdy dziś angielski zna irytuje mnie fakt, że jest to sztuczne a one ta sztucznością się jarają

A co Ci przeszkadza sztuczność koleżanek? To smutno świadczy o Tobie jak masz takie sztuczne koleżanki ... ja takich ludzi unikam. Czemu tak się interesujesz ich życiem? Nie masz swojego?

Gość dedwfwf
posty które pisza widze na swoje tablicy zatem to one same dziela sie swoim zyciem a nie ja w nie zaglądam! to po pierwsze, po drugie sam sobie przeczysz bo pytasz "co mi tacy ludzie przeszkadzaja" a za chwile ze sam takich unikasz więc to ty jesteś "smutny"

Nie znasz mnie. Ja nie jestem smutny - jestem radosnym człowiekiem :) Uważam, że masz jakieś bardzo za dużo czasu lub nudzisz się bardzo skoro tak Cię irytują angielskie wpisy na czyjeś tablicy. Nie stresuj się - stres zabija. Dostaniesz wylewu, udaru lub jeszcze czegoś innego. Wyluzuj się, weź oddech i olej. Naprawdę nie warto się wkurzać na takie pierdoły bo się wykończysz :D P.S. Przeczytałem posty i nie zauważyłem nigdzie sprzeczności. Napisałem, że twoje znajome są w/g Ciebie sztuczne - więc po co masz takie znajome? Usuń je. Ja nie utrzymuję kontaktu ze sztucznymi ludźmi bo to strata czasu. Gdzie tu sprzeczność?