Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczemu

TOTALNIE SAMA, BEZ RODZINY I PRZYJACIÓŁ

Polecane posty

Gość gość P1
Witam. Co stało się z "chorowitkom" ????? Gdzieś zaginęła ?

Gość gość
gość P1-wczoraj -Witaj P1, tu "Wyniosła Koleżanka" herbu "Górna Półka" (he-he), widzę, ze ciągle rozmyślasz nad moim "beznadziejnym przypadkiem" co do chęci znalezienia faceta "na cale życie". Cóż, to nie jest tak, że podobają mi się "niewłaściwi". Ja nigdy nie byłam zbyt śmiała do facetów i w "pojedynku o męskie serce"( cokolwiek to znaczy) przegrywałam z kobietami o wiele bardziej przebojowymi ode mnie i... "chętniejszymi" niestety. W takich wypadkach zawsze się wycofywałam ( nie mam w zwyczaju narzucać się facetom), a inną sprawą było to, że jak ci faceci jak już byli mężami swoich wybranek- nagle "otwierały im się oczy" i żałowali, że nie wybrali mnie (dwukrotnie to od takich usłyszałam), ale mówi się trudno. Ja w romanse i inne "układy" z żonatymi mężczyznami nie wchodzę. Takie mam zasady i trzymam się ich, a poza tym nie lubię robić sobie w życiu kłopotów romansem z żonatym. Cóż, chyba samotność jest mi jednak pisana. Jak ułożyły się moje sprawy-napiszę niebawem. Pozdrawiam.

Gość gość
gość P1 dziś Chyba chorowitką ;) Język Polski się kłania :)

Gość gość P1
gość wczoraj Faktycznie, pomyliłem się. Moja wina. Ale czy to ważne ? Chyba ważniejsze jest co chcemy przekazać, a nie czy jest to napisane dokładnie i bez błędów ? Czy dotkną mnie jakieś sankcje z tego powodu ? Postaram się być bardziej uważny pani profesor. PS: Czy kropki i przecinki stawiam w odpowiednim miejscu ?

Gość gość P1
Hej, czy ktoś widział "chorowitkę" ? Gdzieś nam zaginęła i nie odzywa się ? Zaczynam się martwić czy wszystko u niej w porządku ?

Gość gość
dziś Witam Az nie wierze ze ktos sie o mnie martwi.. Dziekuje to mile U mnie narazie ok. Mam pare dni urlopu takze odpoczne sobie Pozdtawiam Chorowitka

Gość gość P1
gość dziś Jak widzisz są tacy, którym twój los nie jest obojętny. Od nas na forum tez chcesz odpocząć ? W takim razie miłego wypoczynku. Pozdrawiam.

Gość gość
dziś Jak mam czas to zagladam ;)

Gość gość
Ech ja mam 33l wszystkie moje zwiazki byly na chwile przelotne i tylko na rok i konczyly sie, takie harlekiny .Obecnie jestem wciaz sama, tez mam dni ze dobija mnie samotnosc i zycie kopie,.Mam prace ale ciezka fizyczna, dojezdzam do pracy poltora godziny w jedna strone u mnie ciezko z praca ,nie mam znajomych ,przyjaciol, faceta, nie mam nawet z kim porozmawiac ale postanowilam zmienic swoje zycie ,wiec zaczelam podrozowac samotnie ,sama po calej polsce a przy okazji poznawac, ludzi ,swiat i czytam ksiazki psychologiczne. Liczy sie pozytywne myslenie ,glowa do gory!

Gość gość P1
Hej. Dawno mnie tu nie było. Widzę że tu straszna "cisza". Bardzo ciekaw jestem co dzieje się u moich dwóch koleżanek, czyli "Chorowitki" i "Wyniosłej koleżanki" ? Odezwijcie się co u was ?

Gość gość
Tu Cie nie bylo ale byles aktywny na innych tematach! I to bardzo Tylko nie pisz, ze nie wiesz o co chodzi itp Pozdrawiam :-))

Gość gość P1
gość 2016.10.31 Ja bardzo cię popieram w tym co robisz. Masz rację liczy się pozytywne myślenie. Nie warto zamykać się w swoich czterech ścianach, trzeba próbować dążyć do czegoś więcej. Sama praca też nie może być celem życia.

Gość gość P1
gość dziś Możesz jaśniej, bo naprawdę nie wiem o co chodzi ? Żeby móc się do czegoś odnieść muszę wiedzieć o co chodzi ?

Gość gość
O pociąg do Łodzi.

Gość Czarny Księżyc
Jestem 43letnim prawiczkiem i szukam samicy najlepiej rówieśniczki której brakuje mężczyzny:classic_cool:.

Gość gość
Nie musisz sie do niczego odnosic. W jakim celu i po co? Pisac mozna wszedzie i na kazdy temat, takie jest prawo kazdego. Glupio i zabawnie jest tylko czasami zostac rozpoznanym . Milego dnia i .....nie zniechecaj sie! :-))) Pozdrawiam Cie.... tym razem P1!

Gość gość
Olaly go!

Gość gość P1
gość dziś Nadal nie mam pojęcia o czym mówisz, i szczerze mówiąc mam już coraz bardziej dosyć tego ciągłego zarzucania mi czegoś co nie jest prawdą. Niektórzy z was cierpią na jakąś paranoję. Wiecznie wszystkich oskarżają o jakieś kłamstwa i krętactwa, a niby poco miałbym to robić ?????? Zaskoczę cię, jak do tej pory, zawsze mówiłem prawdę. No może jedyną nieprawdą jest to że kiedyś opisałem siebie jako trochę aroganckiego i nadętego typka (gość P1 2016.10.20 ), a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. To miało sprowokować pewną osobę i udało się. Poza tym wszystko co pisałem jest zgodne z prawdą, ale wiem że pewnie i tak mi nie uwierzysz bo żyjesz w swoim matriksie pomówień i kłamstw.....

Gość gość
a gdzie ja Ciebie oskarzam o klamstwa??? czy cos takiego napisalam? gdzie? to czy piszesz prawde, wiesz tylko Ty! a matriks zostaw w spokoju wyluzuj

Gość gość
Jak to mówią Amerykany- ri laks.

Gość gość P1
gość wczoraj Witam........ Ja już nic nie rozumiem . Nadal nie mam pojęcia o co Ci chodziło pisząc - gość wczoraj Możesz mi wyjaśnić ?????????

Gość gość
Witam, mam na imie Natalia, przeczytalam wszystkie wpisy pod powyzszym watkiem. Odnosze wrazenie, ze ponad polowa w ogole nie powinna sie tu znalezc i byc opublikowanych gdyz nie niesie pomocnego przekazu lecz jedynie przesmiewczy. Samotnosc jest trudnym i nierzadko piekacym na duszy i sercu tematem, nalezy podchodzic do tego powaznie.

Gość gość
Nie podchodzą poważnie ci którzy jej nie przeżyli

Gość gość
wlasnie ze szczesliwa rodzina itp mysle, ze nie powinni sie tu wypowiadac.

Gość gość
tak zgadzam sie , to topik dla samotnych.

Gość gość
Więc dla mnie też.

Gość gość
I dla mnie :(

Gość gość
tylko samota kobieta zrozumie samotna kobiete!

Gość gość
Ja choć jestem z kimś, to i tak samotna...... Nie trafiłam na kogoś na prawdę mojego, zbyt się różnimy. I tak sobie myślę, że może już nie trafię, bo mam już swoje lata.

Gość gość
Myślisz że faceci nie są samotni, i taki nie zrozumie??