Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DariaFeler

Byłam świadkiem wypadku i przyjazdu policji

Polecane posty

Gość DariaFeler

Pijana babka leżała na ulicy zakrwawiona, zadzwoniłam na 112. Przyjechała karetka i radiowóz. Policjant, który wysiadł był... KURDUPLEM, miał jakieś 167 cm max! (był niższy ode mnie a sama mam 169 cm!!), a policjantka z którą przyjechał miała ze 175 cm, była od niego wyższa!! Co to niby ma być? Za kogo płacę podatki?? Zdaje się facetów do policji potrzebują wysokich powyżej 175 cm, a tu taki kurdupel ?? Myślicie że facet mógł po znajomości się dostać do policji?

Gość DariaFeler
cale szczescie ze przyrodzenie mial niczego sobie, bo przetrzymal mnie w celu zlozenia zeznac i doglebnie mnie przeszukal, czy oby nie okrywam w pochwie potencjalnego narzedzia zbrodni

Gość 423423
Myslimy że masz nasrane we łbie.

Gość DariaFeler
To wyżej do podszyw! A szczudła nie przejdą, bo badania są w samych gaciach na bosaka. Myślę że te wymogi wzrostu u faceta to pic na wodcę niestety :( A to bardzo niedobrze, bo facet poniżej 170 cm to nie facet tylko koleś, a policjant to już w ogóle kpina jakaś. Tusk powinien to ukrócić, jest świetnym premierem i pewnie z czasem tak zrobi!!

Gość a Korwin Piotrowska
a czy kurdupel moze byc premierem? Albo prezydentem?

Gość DariaFeler
Tusk nie jest kurduplem, jest normalny. Kaczyński był najniższym premierem w historii RP i szybko go pozamiatali. Zresztą polityka to co innego. Niski wzrost u faceta w mundurówce jest nie do przyjęcia, a taki poniżej 170 cm to już w ogóle... po co pchać się tam gdzie się nie nadaje?

Gość a Korwin Piotrowska
nooo Tusk taaak .. przystojny. Szkoda tylko ze przypomina troche Frankentajna. Tylko po co policjant ma byc taki wysoki? Zeby zastraszyc swoim wzrostem?

Gość DariaFeler
Nie musi być bardzo wysoki, ale też nie skrajnie niski!! Nalitość boską, facet zaczyna się od 170 cm! Poniżej to masakra! :(

Gość tak to widze
są wyjątki ten niski glina moze byc lepszy od tych wysokich ,np.; sztuki walki ,fizycznie ,strzelanie itp

Gość DariaFeler
no tak, w końcu sex nie jest wymagany do pracy w policji :P A kurduple są żałośni w łóżku

Gość azasaga
u mnie jesy policjant 165 cm a mam na niego ochote ale jest przystojny każda chce sie mu oddać a on nie ma czasu

Gość DariaFeler
Ale chyba nie jesteś od niego wyższa co? :(

Gość a Korwin Piotrowska
A zolnierzem moze byc?

Gość a Korwin Piotrowska
a babka moze byc policjantka ponizej 170 cm?

Gość DariaFeler
Kobieta może być chyba od 160 cm. Ale koleś od 170 cm minimum! Kiedyś było nawet lepiej, bo było od 175 cm, ale Kaczyński to zniósł bo sam jest niski :( Tusk pewnie z czasem to poprawi, bo jest świetnym premierem :)

Gość a Korwin Piotrowska
mysle ze Tusk nie jest swietnym premierem mimo wzrostu. Cos duzo mu to nie pomoglo.