Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

jak tam w pracy?

Polecane posty

Gość Marjanna Avian
A dziekuje, nudno

Gość urszulka bezzzzzzzzz
ja dzis nie poszlam do pracy bo zle sie czuje. Od dluzszego czasu mam problemy z zoladkiem i nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac. W pracy zyje pod ogromna presja. Powiedzilei mi ze jak pojde na zwolneinie to jak wroce to odrazu dostabne wypowiedzenie.

a ja sie obijam od 8 a do 20 jeszzcze troche czasu,sloneczko piekne az sie prosi zeby nad jeziorko smignac a tu lipa :O

Gość Marjanna Avian
Urszulka, idz na zwolnienie, jesli masz problemy z zoladkiem, wez zaswiadczenie, pozniej idz do psychologa, powiedz o swej sytuacji, moze Ci da kilka mcy zwolnienia, a Ty pojdziesz na chorobowe i bedziesz szukac w miedzyczasie nowej pracy.\ A jeszcze mozesz pojsc do PIPu i oskarzyc ich o mobbing, ale szukaj dowodow

jestem w niemczech obecnie a tu pogoda juz od paru dni dopisuje,codziennie piekne sloneczko a co to w polsce lipa z pogoda?

na 14 jestem umowiona do lekarza. mialam robiona gastroskopie, cos jest nie tak bo pobrali mi wycinki z zaladka. A jesscze doi tego stres w pracy.

Gość prrrrr
ten żołądek to może właśnie od stresu:o

w gdansku pogoda taka sobie, co prawda teraz pod slonce jest 22 stopnie ale cos czuje ze moze byc podobnie jak wczoraj- wietrznie i raczej chlodno, obym sie myliła

jak nie ide do pracy to jest dobrze nie denerwuje sie, jetemn spokojna a jak mam isc do pracy to jakbym glupiala- rece mi sie trzesa, nie potrafie sie wyslowic. O teraz jem kanpake i znow mnier boli. Czuje ciezar na zoladku. I tak wszystko podnosi mi sie do gory. dzis na wc bylam od rana az trzy razy.

ta praca mnie zniszczyla. Mnie juz nic nie cieszy, ciagle jestem zla, wsciekla, zerowe poczucie wlasnej wartosci.Ciagle jestem smutna.Nawet juz przestalam dbac o siebie.Farba juz drugi tydzien stoi a mi sie niechce wlosow zrobic. Niewiem co sie ze mna stalo. Wegetuje. Ja bardzo chce pracowac ale w jakis normalnych warunkach.