Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatamtam

Rzucam kafe :((((

Polecane posty

Gość jatamtam

Bo od rana nie mogę zabrać się do pracy. 2 godz. już minęły a ja ciągle tutaj. Trzeba coś zrobić w końcu, przecież w pracy jestem :P

Gość jatamtam
Już wszystko wiem, co się dzieje na forach :P Nic nowego, jakiś prawik się żali że ma za małego Jakaś laska nie ma okresu od kilku dni Jedna laska obżarła się lodami i opiła piwem i facet ją opierdolił, że za gruba Wymyślcie coś nowego....

Gość jatamtam
i jeszcze jedna laska pyta czy warto jechać 100 km na sex ha ha ha

Gość jatamtam
nikt nie powie, że mam się chwycić roboty? :P

Gość jatamtam
jeszcze brakuje tej bezdomneji bezrobotnej co produkuje 100 wpisów na sekundę i 100 tematów na minutę ha ha ha

Gość jatamtam
OMG !!!! wywołałam wilka z lasu !!!!

Gość to sie nie da tak
bierz sie za prace, potem narzekacie jak malo zarabiacie, jak zle w Polsce.Kafe uzaleznia!!!

Gość jatamtam
eeee tam, mnie nie płacą za robotę tylko za godziny..... w sumie to miło tu jest :)

Gość to sie nie da tak
no ma byc dobrze u nas jak placa za nic nierobienie?

Gość jatamtam
gadanie ! Jakby urzędnicy mieli dostęp do netu to by tu siedzieli od rana do 15.00. Ale im poblokowali, to muszą siedzieć i kozy dłubać...

Gość jatamtam
w temacie miało być: żócam kafę to przynajmniej z 5 osób czułoby się w obowiązku, żeby poprawić :D

Gość k...b..f
Jak rzucisz kafe to jeszcze bardziej będziesz się nudzić w pracy i ja też , wiec zostan proszę :(

Gość jatamtam
k...b..f- mam sporo pracy do zrobienia, ale to jest silniejsze ode mnie.... po prostu muszę tu być!!! Zjadłam śniadanko i zastanawiam się, co dalej? W międzyczasie przeczytałam o matce, która urodzi dziecko z zespołem Downa i chce je oddać do ośrodka.... Na kafe oczywiście.

Gość k...b..f
Wiem,wiem kafe jest jak narkotyk , sam nie wiem co mnie tak tu ciągnie. Mam przecież ciekawe życie w realu , a jednak......

Gość jatamtam
k...b..f- może nie masz z kim pogadać? Bo ja siedzę sama w biurze :( A podszywacze gdzie się podziali? Przysypiają dzisiaj?

Gość tępiciel ptactwa
ja rzucam już od 4 lat...bezskutecznie 😭

Gość ja tu jestem od końca 2003 r.
:o Tego forum nie da się rzucić jak inne fora...to forum BARDZO MOCNO UZALEŻNIA !!! Strzeżcie się,bo na kafe zostaje się na lata...

mam swoje życie,pracę,faceta ale jak siedzę w necie to 90% czasu pochłania mi kafe...mogę tu nie wchodzić kilka nawet tygodnii,ale jak już tu potem jestem to siedzę 10 h non stop😭

to forum jest specyficzne,inne niż inne fora w necie,coś to bardzo przyciaga,tak,że jak ktoś raz tu wszedł to zawsze będzie wracał...po kilku tygodniach,miesiącach a nawet latach...

Gość k...b..f
Wstalem dzisiaj wcześniej aby dokończyć prezentacje ale okazało sie ze jak zwykle moja grupa nie przyszła na zajęcia więc zajrzalem na kafe. Właśnie z nudy , jest tu 3 osoby które lubię , chyba że to jedna pod kilkoma nickami, ale to szczegół . Chyba pójdę z kumplem na silownie.A co ty robisz dla relaksu poza kafe. Lubisz sport ?

Gość jatamtam
Kafe to moje życie... Mam tu kilku przyjaciół, kilku dobrych znajomych kilka czerwonych nicków na zmianę i nawet 1 czarny....

Gość jatamtam
k...b..f- poza kafe mam parę ulubionych gier, do których się nie przyznam, bo takie dziecinne :D Lubię sport, biegam, pływam, jeżdżę na rowerze, chodzę na spacery z psem :)

Gość jatamtam
i uwielbiam wszystkich tutaj to jak moja rodzina :)

Gość k...b..f
Ja teraz bawie sie Mass efect na xbox 360 . Nie trzeba się wstydzić swoich upodobań.Każdy ma swoje slabostki .

k...b..f---> to było do mnie pytanie? Jeśli tak to ze sportów lubię jazdę na rowerze,uwielbiam książki,dobrą muzykę i wypady w ciepłe dni za miasto,gdzieś nad wodę.

pomrańczowych to mam milion nicków:D Chyba ze 3 czarne,ale rzadko ich używam.

Gość jatamtam
ja tu jestem od końca 2003 r- milion pomarańczowych nicków tak, ale ja mam kilka takich ulubionych pomarańczowych, co są tylko moje :) I nie podrywaj k...b...f :D k...b...f - ja mam play-station ;)

Gość k...b..f
Haha ! Ja tylko jeden podrywam ale to naprawdę jest mój ulubiony :D i nie przestane bo mam do niej szvzegolna słabość , jest wyjatkowa :D

ok:D nie będę go podrywać;) Jest więc Twój;)