Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatamtam

Rzucam kafe :((((

Polecane posty

Gość ja tu jestem od końca 2003 r.
ale teraz sedze w pracy,wiec stresow nie brakuje i musze lukac czy nikt nie patrzy ze siedze na kafe,zamiast zajac sie robotą:o Pracuje w urzedzie wiec czasem mi sie nudzi:D

Gość jatamtam
ja tu jestem od końca 2003 r.- i nie zablokowali Ci netu? :P Wniosek z tego jest jeden: pracujesz od 2003 roku :D

Gość kocham bardzo franka
moge byc i tepy :D ale jeszcze na psy tfuu seriale nie zszedlem :P diet nie odwiedzam a nie jestem zapuszczonym grubasem czyli sie da. no tak nie ma jak praca w urzedzie same stresy ze ktos wejdzie i cos bedzie chcial a na kafe frapujace problemy ktore trzeba rozwiazywac :D gdyby zlikwidowac urzedy to kafeteria by splajtowala.

Gość PSX XBOX ATARI PC
RZUCAŁEM RZUCANIE I NIE RZUCIŁM! RZUCIĆ SIĘ NIC NIE DA! NAŁÓG PROWADZI DO ŚMIERCI I SPUSTOSZENIA! NAŁÓG JEST PRZEWLEKŁY UND DOŻYWOTNI! JEDEN NAŁÓG TYLKO INNYM, MOŻNA ZASTĄPIĆ! TAKA JEST TO PRAWDA! BĘDĘ LECZYŁ GRACZY UZALEŻNIONYCH I Z NIMI GRAŁ! JEŚLI GROWY RZUCI KTOŚ NAŁÓG TO NAŁOGI NNE NADEJDĄ - SYNDROM ZASTĄPIENIA ZŁUDNY. MECHANIZM WSPOMAGAJĄCY I ODRZCAJĄCY STARE ZACHOWANIA, KTÓRE MÓZGOWNICA ZARCHIWIZOWAŁA DOŻYWOTNIO I KOJARZĄ SIĘ ONE Z PRZYJEMNOŚCIĄ! NAŁOGU NIE MA TAK NAPRAWDĘ! TO WYMYSŁ WASZYCH MÓZGÓW I LEKARZYN! DAWKUJMY WSZYSTKO W DAWKACH MINIMALNYCG! DLA SMAKU! NA DNO NIE PÓJDZIEMY! DNA NIE MA, ALBO JEST PODWÓJNE, A I TRZCIE DNO, MOŻNA ZROBIĆ! DNO DEN NIE ISTNIEJE! BĄDŹMY WSZYSCY NA SZCZYCIE I SZCZYTUJMY ILE WLEZIE I ILE SIĘ DA! INNI NAM MÓZGOWNICE ZAFAJDAJĄ I TAK! Nie lubisz pijaków, a sam popijasz! Nie lubisz nikotynistów, a sam paliłeś kiedyś, albo wkrótce zapalisz. Palaczy nie lubisz zażywając jeocześnie narkotyki twarde na mięikko! PECETOWCÓW TRZEBA Z KONSOLOWCAMI POGODZIĆ, ALBO JESZCZE BARDZIEJ ICH SKŁOCIĆ! PO WOJNIE W POLSCE POKOJU NIE BYŁO ZA KOMUNY I TERAZ NIMA! NEXT WAR BEGGIN SOON!

Gość jatamtam
eee tam, nie tak prędko :D Jeszcze są studenci, bezrobotni i gospodynie domowe. i emeryci :D

nieeeee,nie pracuje od 2003,zaledwie od2 lat,wczesniej mialam inne pracy,na rozne ziany wiec pisalam tylko z domu,a ze teraz w pracy jest net...to korzystam:D neta nie zablokują to czesto trezba siedziec w necie ze sluzbowych powodów.

ja w tym roku koncze 30 lat,wiec taka stara nie jestem,mozna pogodzic kafe ze studiami czy pracą...

bylam tez przez jaki czas bezrobotna wiec tez siedzialam na kafe.

ja w tym roku koncze 30 lat,wiec taka stara nie jestem - no nie wiem czy taka mloda jeszcze jestes :D kafeteryjny wiek staropanienski juz dawno osiagnelas :D

Gość jatamtam
a kto powiedział, że panna? Dzieci też mam :D

wiem wiem tu 25 lat to juz staruszki:D A Ty ile masz lat?

Gość jatamtam
32 :) Stara baba, wiem :P

to nie bylo do ciebie o tym wieku. ech nie jestes zbyt lotna wiec nie wiem gdzie cie zatrudnili jak nie w urzedzie. wspolczuje pracodawcy i dzieciom. o ile stare panny moge zrozumeic o tyle matke polke w pracy czytajaca tematy o kupach juz nie :D tez przekroczylem wiek staropanienski jakis czas temu :D wiec moge czytac. niestety nikt z rodziny nie pracuje w urzedzie kto by mogl niedlugo umrzec a ja odziedziczyc po nim etat :D

nie taka stara w normlanym przeliczeniu.Alewg kafe to juz obie powinnysmu umrec ze straoscI:o Jak ktos ma 24,25 to juz jest stary,bo siedze tu gimgowna,ktorzy mysla,ze zawsze ebda mieli te kilkanasie lat...Nawet sie nie obejrza jak im stuknie 30-tka,czas szybko leci:o

kocham bardzo franka---> :D A moze zalozymy kolko seniorow,jakis oddzial geriatryczny skoro wg tych dzieci z kafe jestesmy starzy :D

Gość przecież tematy o kupach
są bardzo zajmujące a już ich zdjęcia na kafe to prawdziwy rarytas? Mylę się ?!

tematy o kupach są....śmierdzące:D a co do obrazkow to mozna zrobic wystawe kup:D

Gość A jakże kupa na trawie ,
kupa w śmietniku , kupa w klozecie , kupa psia .Eksta temat godny każdego forum ,I przyznaję racje pachnący temat , niezwykle ambitny:D

ja uwazam ze dzieci maja racje :D o ile mozna zrozumiec gimgowna czy studentow ze tu siedza o tyle stare baby jak wy i starych chlopow jak ja juz nie :D ja tu jestem bardzo rzadko jak kompletnie nie mam co robic wiec odpada przynaleznosc do jakiegokolwiek tematu. poza tym ja swoj mam :D

:D no ale na jakim innych forum mozna byloby poruszac takie tematy co sa na kafe:P

na zadnych bo inne fora sa dla normalnych ? :D

ale my nie jesteśmy normalni:D Dlatego dla takich jak my powstała kafe;)

Gość O jej , czyż nie dlatego
tu jesteśmy ? Nie mam na myśli konkretnie tych kup , ale właśnie dla tej swobody ?Tu można pisać o wszystkim , bo takie jest kafe , taki ma właśnie urok ?

ee ja tam jestem zupelnie normalny :D

a czym w ogole jets normlaność?? Tak na serio to nie ma ludzi normalych,kazdy ma tam jakies swoje odchyly:P

Gość a ja powiem szczerze
czasami durne tematy Prawika rozśmieszają mnie do łez.Czytam i płaczę ze śmiechu .Czy muszę zawsze być poważna ?

sa sa dopoki sa normy zachowan to i normalni beda.

no dobra,koniec pracy,uciekam,ale znajac zycie wieczorem będe na kafe pisac z domu:P Na razie,fajnie sie gadalo mam nadzieję,ze ten topik nie zniknie:D 🖐️

KBF- kobylaku to Ty? Pzecie to Ty nas tak ukochales, ty za nas rzycie oddasz, to mosisz byc ty. Daj jakis znak z nieba!

Powiec rze to Tyu, no powiecc.