Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja przyjaciółka zdradza męża

Moja przyjaciółka zdradza męża

Polecane posty

z moim bratem. Parę lat temu spotkali się ze sobą parę razy, a od dwóch lat mają romans. Zarówno ona jak i mój brat mają swoje rodziny a mimo to się spotykają. Co prawda moja bratowa to pusta lala co tylko leży i pachnie, między nią a moim bratem jest 10 lat różnicy. Ja bym wolała żeby brat był z moją przyjaciółką no ale jest jak jest. Co robić? Udawać, że nic się nie dzieje czy przerwać to wszystko?

Gość nie wtracac się
bo potem będzie na ciebie wszystko

Gość HeidiKlum
pomysl tez ze oni moga sie kochac i za kilka lat moze beda razem, nie wtracaj sie w to w zadnym wypadku

baby to naprawdę są jakies durne nie napisze, że ma brata-zdrajcę, tylko, że przyjaciółka zdradza męża weź ty się puknij w łeb, głupolko i spójrz prawdzie w oczy brat-zdrajca zdradza swoją żonę, a ty o jakiejś przyjaciółce

Gość a jakby ta zła bratowa
zdradzała Twojego męża i wiedziałabyś o tym to miałabyś dylemat czy mu powiedzieć czy nie?

Gość a jakby ta zła bratowa
*Twojego brata :P

wiem, że mój brat - zdrajca, ale to wkońcu mój brat, kocham go i chcę by był szczęśliwy a wydaje mi się, że z żoną to mu się za bardzo nie układa

Gość HeidiKlum
zycie ma sie jedno i trzeba je dobrze wykorzystac ;) trzymaj kciuki za brata i przyjaciólke moze im sie uda byc kiedys razem

Gość AgAta.LiczcieZawszeWskaźnikBMI
EWA 33\ masz 100% racji ewentualnie to możesz bratowej powiedzieć, że niestety ma męża kurwę :D a przyjacioółce daj spokój

Gość proekozielona
kobiety się nie wspierają, zawsze widza winę w kobiecie. Ja to bym z bratem gadała, a swoja drogą sowjemu nakopałabym do dupy, jakby tak zrobił, ale nie trzymałabym język za zęba,i. A Ty gardzisz przyjaciołką i na nia zwalasz wine, a może brat za nia łazi.

Nie gardzę przyjaciółką - po prostu nie wiem co jest między nimi grane, dla mnie seks łączy się z miłością. A czy między nimi jest miłość nie wiem. Jakby się mama o tym dowiedziała to by ich chyba rozszarpała.

Gość mykonos
nie wtrącaj się albo wtrąć się anonimowo ;)

Nie wtrącaj sie ! Zajmij sie swoim życiem, a nie żyj czyimś ! Niech sobie robią co chcą ..ich sprawa:) teraz małżeństwo to wcale nie równa sie wierność! I to że są w małżeństwach to tylko na papierze!

Gość ixyyyyyyyyyyy
od dwoch lat maja romans a ty sie teraz zastanawiasz czy sie wtracac?

Gość Gdyby to chodzilo o ciebie?
Hahaha hipokryzja ;) Jak by to o ciebie chodzilo i to ty bylabys "ta pusta lala" co bys powiedziala? ;) Chcialabys wiedziec? Masz teraz mozliwosc "pozbycia sie" tej pustej lali co jest zdradzana...

Gość alumalubalu
Ewa, 33 Coraz częściej z Tobą się zgadzam ;-)

Gość 99656
Ewa,33 jest głupia jak but z lewej nogi