Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zalamana istotkaa

problem z facetem pomozcie...

Polecane posty

ON - moj ideal, kilka lat znajomosci -na stopniu koledzy. swietnie mi sie z nim rozmawialo...ale rozmawialismy tylko "wirtualnie" zdecydowalismy sie spotkac,wypalilo-decyzja o byciu razem."jestesmy razem" od 5 miesiecy spotkalismy sie 5 razy ale jest problem ON studiuje 100 km od miasta w ktorym ja studiuje i widujemy sie tylko w miescie rodzinnym do ktorego od czasu do czasu bardzo rzadko wracamy by odwiedzic rodzicow. wyglada to niestety tak jakbysmy spotykali sie -przy okazji... ON oprocz studiow ma swietna prace w ktorej duzo zarabia , jednak mimo duzej ilosci gotowki i wlasnego auta nie moze do mnie przyjechac nawet na czas jednego popoludnia do miasta w ktorym studiuje.... codziennie rozmawiamy po 4 godz na komunikatorze... chcialabym miec kogos z kim moglabym pojsc na spacer do kina , spedzic wieczor kiedy jest mi zle. czy to cos dziwnego ? :( jak myslicie czekac ? dac szanse ? oboje wracamy do rodzinnego miasta na wakacje ... ale sama nie wiem ...moze ktos mial podobny problem i powie co z tego wyniklo ?

:(