Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowaMamusia

Antydepresanty czy karmienie?

Polecane posty

Gość NowaMamusia

Przed ciązą miałam depresję lękową, brałam leki Xetanor, które są rewelacyjne, super było mi po nich, jednak gdy zaszłam w ciążę musiałam je odstawic, teraz po 2 miesiącach od porodu znów źle mi pdychicznie, płacze, jestem nerwowa ni i ogólnie jest źle. Jestem w rozterce, bo wiem ze jesl chce brac znów leki, to musze maluszka odstawic od piersi. Jest ktoś z podobnym problemem?

Gość NowaMamusia
Halo???

Gość bym się nei zastanawiała
masz już historię depresji w przeszłości zaburzenia hormonalne w ciąży i po ciąży jeszcze bardziej nasilaja objawy do tego musisz się odnaleźć w nowej sytuacji, nowe wyzwania, nowe obowiązki lepiej dziecko przestawić na mleko modyfikowane i ratować twoją kondycję psychofizyczną niż ryzykować że się załamiesz i nie dasz rady opiekować maleństwem nie tylko dziecko jest ważne, mama też musi być zdrowa i szczęśliwa szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko nie czekaj aż dopadnie cię przemęczenie i kryzys

Gość NowaMamusia
No własnie a ja się waham, ale masz racje szczesliwa mama to szczesliwy bobas.

Gość bym się nei zastanawiała
dwa miesiace już karmiłaś więc dziecko dostawało twoje przeciwciała wiele matek ma problemy z karmieniem i po jakimś czasie i tak musi karmić mlekiem modyfikowanym jak masz wątpliwości poradź się pediatry i swojego lekarza