Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POlicja nadal wazna

srawa 15c/9 i 15c/3 cdn do DEPPÓW

Polecane posty

Gość POlicja nadal wazna

Sprawa widzę nadal ważna...nadla widzę łysego jak jezdzi skalkingg nadal jest... Nie rozumiem doprawdy..po co jechac tyle km, aby robic na złosc i nie szanowac osoby o która sie rzekomo stara.. Powiedz mi? pokazujesz rodiznie ze mozna mnie nie szanowac. Mozna jechac i ani me ani be. Miałes żal, że vanessa do waszych kłotni włącza dzieci, nastwia je kaze nie mowic z tobą. A co ty robisz? Właczasz małą praczke do tego? I łysych? gdzie ty byłes jak ona miała 18 i urodziła ani jej domu nie dałes ani dolca ani pomocy. Przypomnij sobie. A to dopiero była traghedia. Nie teraz jak ona ma 30 i dorosłe dziecko. I widze ze wykorzystujesz ja do kłotni miedzy nami. czemu wtedy (bo byłes zajety vanesa zyciem dzieckiem swoim itp i to prawidłowo) A teraz jak ty miałes zajac sie nasza sprawą, to kazdy ma tu jakies swoje sprawy teraz. Co ma znaczyc na red kosuzlka? O co te fochy? Wiesz ja miałam żal, bo kupiłes mieszkanie aby kazdy kto tam jest mógł sobie chwycic za lornetke i nie podgldac? jak mam w mieszkaniu skad anita wiedziała co mam bo widziała oknem u mnie w domu nie była. Mała praczka wkelja fotki na forum w dniu w ktorym jestem ubrana w ruruki i bluzke i pyta sie ładna ale troche sie garbie(jak ja) I chce znac prawde..robia to i robili(jazda łysego z dłubaniem w nosie, dzisiaj jechał az 2 razy) za twoja zgodą? Za twoim pozwoleniem? Nawte jak ty byłes na rondzie a ktos pod 9, to chyc za lortynetke i mogl sobie podgladac..I to jest ok? Jesli nie wiedziałes o tym, ok, ale jesli działo sie to za twoim pozwoleniem, brałes w tym udział wybacz ale ja na takie cos nie zasłuzyłam i sobie nie pozwole. Mijasz mnie z siatkami, wiesz ze moja mama zajmuje sie bezwładnym ciałem ttay okolo 1,90..ma ciezko. Codzienniie go karmi myje ubiera kobieta nie ma wolnego bo robi 7 dni w tygodniu przez 5 lat. teraz jest coraz gorzej bo to sie rozsiało dalej nie była na grobie mmay tyle czasu ani kwiatka ani nic. Ja ciebie prosiłam o wsparcie w 09.2011 a ty nic, nakłamaes ze dałes w wywiadzie..:O 300 tys a tu nic. Byłes w 10.2011 jako gazownik.widziałes prawie umierajcego..I nic dalej zabwa..Jego juz nie chcieli rehabilitowac bo lekarka mowiła..ze dajemu tylko 3 miesiace zycia! Zoatsawiłes mnie z tym sama..dałam go na modlitwy jakos zyje...ale oddech ma płytki. U takiego chorego trzeba dbac o odlezyny, o rany o ciało..to ciezka harówa..a ty uczysz rodizne z emozna gaz do dechy..wymijac..a tu kobiety ida z siatkami tyle czasu 2 lata odkad tu mieszkanie. Mozna na złosc robic..jak ona cos mowi to robic na przekor. Jak wy sie Boga nie boicie? I to jest STARANIE SIE O KOBIETE? A POTEM MASZ FOCHY ZE JA NA TO NIE REAGUJE? .I ty takie cos mi robisz? Po tym jak wiele mi zawdzeiczasz? Bo masz focha i właczasz rodizne wto? Wstydziłbys sie. zamiast przyjsc jak czlowiek nie bawic sie w przebieranki i porozmawiac. Masz 5 krokow. Ale na takie złosliwosci nie szkoda wam ani czasu ani pieniedzy Co sie z toba dzieje! jak byłes z Diana tez do kłotni włacałes rodizne? Ludzie nie robiłes tego! jakies wyjasnienia mi sie należą i szacunek.

Gość POlicja nadal wazna
Djrzali ludzie majacy klase jak cos maja do siebie czy NIEWYJASNIONE SPRAWY..ida do pokoju a dzieci sa w innym i ciho mowia. Mnie tak babcia uczyła sama tak robiła. Ty tez widze byłes za takim czyms, bo ci sie nie podobało co vanessa robiła. A zobacz co sam tutaj wyprawiasz? o co to zachowanie ja tego nie bede tolerowac. Łysy jezdził dzisiaj za twoim pozwoleniem? Innych tez widziałam. SKlaking jest zakazy. Jezeli moi kyzni nie jezdza za tobą, mozesz robic co chcesz spotykac sie pic cpac zdradzac, szanuj to i nie rób drugiej osobie tco tobie niemiłe. Twoich kuzyni kamile i łysi nie maja prawa jezdzic za mną. ANi tu ani 2 miasta dalej. uczysz ich braku szacunku. Ponadto sam byłbys zły jakby Vanessa czy Diana kazała swojej rodiznie ciebie sledzic. Dopiero bys sie wkurzył:D Powiedz o co to wkurzenie? Co znowu małemu Jonhkowi sie stało? Ja miałam prawo byc smutna i zła równiez, bo z lornetka przesadziliscie kto tam nie mieszkał to podgldał. A ta pupa na wesrallce poznałam.to jak wtedy co miałam pieska tak spałam..One to robiły za twoja zgodna, moze o tym nie wiedziałes? ja chciałabym to wiedziec. Byłam specjalnie na mszy ze mi to powiesz.

Gość POlicja nadal wazna
Mozna byc w klepsie jechac z amna wejsc popchhnac i wyjsc..ludzie:O Idz do ksiedza mowiłam ci, idz na egzorcyzme. Moze ktos rzucił na ciebie urok, jestes nie do poznania..Moze ktos kto zakochał sie twonie rzekl abys nigdy nie ułozył sobie zycia z ta z ktora sie zakochasz. a twoja rodzina by sie wtydziła. takie zachowanie. Z czego łysy zyje? nic tylko cpa, pali i siediz na balkknnie i ty kazesz mu jezdzic kolo mnie MIMO ZE POWIEDZIAŁAM, ZE SOBIE NIE ZYCZE

Gość narkotyki sa zakaze
majac kae wprowadzic sie komus pod nosem i robic takie rzeczy..lornetka..pal loicho jak 1 raz i to facet zainteresowany ta kobieta. Ale i tak to nie fair..na ulicu ani me ani be:) tylko mija gaz na 100;) Ale obce osoby? Moze spałes ciebie nie byłow domu ainni chyc lornetka łysy był spod 3 w 9, rudy inne babay co jest. I tu mam żal. Jak miał mi sie usmiech pojawiac na ustach..? Nikt by sobie nie pozwolił na takie traktowanie A mała praczka jest głupia, ze sie daje. gdzie była rodizna jak miała 18 i dziecko? kazdy był soba zajety. raptemjak jestem ja kazdy załatwia sobie moim kosztem swoje sprawy. Ona moze mieszkac w krakowie bedzie miec blizej a za złosliwosci zycie jej odpłaci nie tylko molami. Moze kopem w dupe przez 2 faceta? Po co pierwsza bawi sie w złosliwosci.

Gość narkotyki sa zakaze
policja:classic_cool: dorosli ludzie i takie zachowanie:O

Gość narkotyki sa zakaze
skalking tez jest do udowodnienia. I zmiana tabliczek na fałszywe nie pomoze:)