Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_mam_loginu_kuźwa

Mięśnie kegla

Polecane posty

miałam problem z trzymaniem moczu i lekarz zalecił mi ćwiczyć mięsnie kegla i po dwóch miesiącach intensywnego "treningu" bardzo zwęziła mi sie "cipka" dokładnie pochwa. i na początku było fajnie podczas stosunku bo wystarczyło tylko kilkanaście minut stosunku i dochodziłam, ale teraz mnie bardzo boli podczas. czuję sie jak dziewica, wystarczy włożyć jeden palec i już mi dobrze ale mój mężczyzna ma całkiem sporego penisa i sprawia mi ból... co robić? jak sprawić by sie troche... poluzowała? prosze o poważne odpowiedzi ps najpierw wrzuciłam na samosie ale tam sama g*wnażeria więc tu podaję

Seks regularnie i często. Nie zaszkodzi dodatkowe nawilżenie, a na początek palcówka.

no to przecież tak robimy... potrafie być naprawdę rozpalona a i tak przez pierwsze 5-6 minut po prostu boli jak cholera... kurde pierwszy raz mniej bolał... mam tak to wyćwiczone że potrafię palca ścisnać prawie jak ręką....

Gość broomhilda
no jaja a to wogole mozliwe tak wycwiczyc cipke, zeby bylo az tak ciasno jak opisujesz?

Gość gość
jak ćwiczyć?

Gość gość
może narazie odpuść ćwiczenia Kegla i sprawdź u ginekologa czy twoje przypuszczenie odnośnie źródła bólu są prawidłowe, wiesz, mam na mysli to czy nie dzieje się tam nic złego.

Gość gerito
Ja długo byłam sceptyczna, albo lepiej - leniwa. W końcu postanowiłam spróbować, no bo w końcu, ile to roboty ;) Niedawno trafiłam na ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=QtpaiAhtc8E wychodzi na to, że warto ćwiczyć. I zamierzam się stosować, do tych poleceń :)