BluMen orginal 0 Napisano Maj 28, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Lucy - lepeij nei zadzieraj ja chodze nerwowa bo mi sie spóźnia myślisz że to ciąża? Faceta nie było hm więc Fiku ,Ty jesteś samopylna?? Normalnie to będzie cud. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 "Normalnie to będzie cud." normalnie to będzie cud, jak kiedyś uda Ci się mnie przegadać :P ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 28, 2012 Lucy Windsor "Normalnie to będzie cud." normalnie to będzie cud, jak kiedyś uda Ci się mnie przegadać Przegadałbym Cię dziewczyno raczej bez problemu i o cud by się nawet nie otarło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 a co - zaniemówiłabym na Twój widok? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 żebyś się tylko nie zdziwił, że na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 28, 2012 Lucy Windsor a co - zaniemówiłabym na Twój widok? Jest taka możliwość a nawet pewność że zaniemówiłabyś z zachwytu,że trafił Ci się taki diament jak ja (wygląd ,elokwencja ,ortografię przemilczmy);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 chyba rzeczywiście to polskie powietrze Ci nie służy, no chyba że masz zamiar zamieścić jakiś fotograficzny dowód :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach