Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

mam dość facetów

Polecane posty

Gość bhjbvhjbtwrvrt
zapomniales sie przelogowac :D

Gość reserved+ban
"zapomniales sie przelogowac" taa, aburabi to moj następny nick ;)

Gość kdbcysjd
Znowu ty tepa strzalo. Jakich facetow,bo zaden cie nie chce. O czym ty mowisz idiotko?

Fiku miku a nie myślałaś o opcji LES ? Jaśli faceci to sami idioci ,to może uderz do dziewczyn z wyspy Lesbos albo idź do klasztoru :D

Gość reserved+ban
jak się zanurzysz do mojego rowa to tam jest dużo rodzynków

Gość jfkkkdnnm
Fiku z toba to jak z kretynem. Gadaj z doopa,to cie osra. Nie widzisz jak jestes uposledzona dziewucho???

Gość jfkfncjfjf
Hahahahaha, rodzyny z rowa :D

Gość nfjfjfkfff
Stara wyjadaczka buhahahah

Może nie upośledzona, ale sama nie wie czego chce, ale sympatyczna i może nie uwarzycie, nawet niebrzydka ;)

A klasztor,życie zakonne? Codzienne modlitwy ,umartwianie się ,praca w polu i kuchni ,tam nie ma czasu na myślenie o brunetach czy chłopach wogóle.Jest tylko jedno zagrożenie, jurni księżulkowie mogą czychać na Twoją niewinność(fiku a TY niewinna niewiasta jeszcze czy już po)hm pomysł jednak obarczony pewnym ryzykiem.

abus nawet jesli ja widziales z szacunku dla samej zaniteresowanej powinienes trzymac pysk w kagancu i milczec

"fiku a TY niewinna niewiasta jeszcze czy już po" fantazje z córkami już Ci nie wystarczają?

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Blu u mnei w parafii był taki przystojny brunet w okularach na praktyce, diakon No i trzeba go było rwać fiku ,diakon to chyba niewyświęcony? Grzechu by nie było. O moja Lusesita się znalazła,jak mija dzionek ? Mi polskie powietrze nie służy .

"Mi polskie powietrze nie służy" przecież już dawno zalecałam Ci Scottish one (tłumacz. szkockie powietrze) Dzionek mija pracowicie, jeszcze nie tyranie nie skończone

widzisz mnie z jedną ręką na motyce, a drugą z telefonem wklepująca posta? ależ Ty masz wyobraźnię! :) (to pewnie zaraz pomyślisz, ze mi skutecznie zamydliłeś oczy tymi imaginacjami i nie skomentuję Twojego pociągu do coraz młodszych i coraz mniej rozumnych (wyjaśniam, że to eufemizm z wrodzonej mej grzeczności) dzierlatek!)

Lucy Windsor widzisz mnie z jedną ręką na motyce, a drugą z telefonem wklepująca posta? ależ Ty masz wyobraźnię! Nie widzę cię z laptopikiem w ogródku,opartą na motyce;) Jakie młodsze bo nie rozumiem? Przecierz Ty jesteś jeszcze młoda a młodsze od ciebie to podpadają pod pedofilię.No daj spokój skarbie.

"Ty jesteś jeszcze młoda a młodsze od ciebie to podpadają pod pedofilię" chyba mocno wyposzczony jesteś skoro tak się podlizujesz :)