aburabi 0 Napisano Maj 28, 2012 dzięki reserved+ban :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhjbvhjbtwrvrt Napisano Maj 28, 2012 zapomniales sie przelogowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reserved+ban Napisano Maj 28, 2012 "zapomniales sie przelogowac" taa, aburabi to moj następny nick ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kdbcysjd Napisano Maj 28, 2012 Znowu ty tepa strzalo. Jakich facetow,bo zaden cie nie chce. O czym ty mowisz idiotko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 28, 2012 Fiku miku a nie myślałaś o opcji LES ? Jaśli faceci to sami idioci ,to może uderz do dziewczyn z wyspy Lesbos albo idź do klasztoru :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka131 0 Napisano Maj 28, 2012 a mnie by się bardzo przydał facet dziś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 28, 2012 wciąż mam nadzieję trafić na rodzynka ;) poza tym dziewczyny mnei nie kręcą, tlyko przystojni bruneci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 28, 2012 z tym że narazie mam dosc facetów, kolegów, promotora i całej reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reserved+ban Napisano Maj 28, 2012 jak się zanurzysz do mojego rowa to tam jest dużo rodzynków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jfkkkdnnm Napisano Maj 28, 2012 Fiku z toba to jak z kretynem. Gadaj z doopa,to cie osra. Nie widzisz jak jestes uposledzona dziewucho??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 28, 2012 nie widzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jfkfncjfjf Napisano Maj 28, 2012 Hahahahaha, rodzyny z rowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nfjfjfkfff Napisano Maj 28, 2012 Stara wyjadaczka buhahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Maj 28, 2012 Może nie upośledzona, ale sama nie wie czego chce, ale sympatyczna i może nie uwarzycie, nawet niebrzydka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 28, 2012 A klasztor,życie zakonne? Codzienne modlitwy ,umartwianie się ,praca w polu i kuchni ,tam nie ma czasu na myślenie o brunetach czy chłopach wogóle.Jest tylko jedno zagrożenie, jurni księżulkowie mogą czychać na Twoją niewinność(fiku a TY niewinna niewiasta jeszcze czy już po)hm pomysł jednak obarczony pewnym ryzykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 28, 2012 Blu u mnei w parafii był taki przystojny brunet w okularach na praktyce, diakon ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Maj 28, 2012 abus nawet jesli ja widziales z szacunku dla samej zaniteresowanej powinienes trzymac pysk w kagancu i milczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 28, 2012 aburabi, nick mówi sam za siebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 "fiku a TY niewinna niewiasta jeszcze czy już po" fantazje z córkami już Ci nie wystarczają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 28, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe Blu u mnei w parafii był taki przystojny brunet w okularach na praktyce, diakon No i trzeba go było rwać fiku ,diakon to chyba niewyświęcony? Grzechu by nie było. O moja Lusesita się znalazła,jak mija dzionek ? Mi polskie powietrze nie służy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Maj 28, 2012 salut ogarnij sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 "Mi polskie powietrze nie służy" przecież już dawno zalecałam Ci Scottish one (tłumacz. szkockie powietrze) Dzionek mija pracowicie, jeszcze nie tyranie nie skończone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 28, 2012 Lusesita a co Ty robisz o tej późnej porze? Jakie tyranie ,ogródek kopiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 widzisz mnie z jedną ręką na motyce, a drugą z telefonem wklepująca posta? ależ Ty masz wyobraźnię! :) (to pewnie zaraz pomyślisz, ze mi skutecznie zamydliłeś oczy tymi imaginacjami i nie skomentuję Twojego pociągu do coraz młodszych i coraz mniej rozumnych (wyjaśniam, że to eufemizm z wrodzonej mej grzeczności) dzierlatek!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 28, 2012 Lucy uważaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 Fiku, wybacz, ale Twój okres, czy tam jego brak nie są w stanie mnie przerazić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 28, 2012 Lucy - lepeij nei zadzieraj ja chodze nerwowa bo mi sie spóźnia :D myślisz że to ciąża? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 28, 2012 Lucy Windsor widzisz mnie z jedną ręką na motyce, a drugą z telefonem wklepująca posta? ależ Ty masz wyobraźnię! Nie widzę cię z laptopikiem w ogródku,opartą na motyce;) Jakie młodsze bo nie rozumiem? Przecierz Ty jesteś jeszcze młoda a młodsze od ciebie to podpadają pod pedofilię.No daj spokój skarbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 możliwe, w końcu zdarzały się już niepokalane poczęcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 28, 2012 "Ty jesteś jeszcze młoda a młodsze od ciebie to podpadają pod pedofilię" chyba mocno wyposzczony jesteś skoro tak się podlizujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach