Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korelina

ja 22 lata , on -37 - komentarze na ulicy

Polecane posty

Gość korelina

moj facet ma 37 lat, ale wyglada na wiecej niz 40. ja mam prawie 23, a wygladam na 16. zwykle spotykamy się poza polską i wszystko jest ok. natomiast zaskakują mnie reakcje na ulicach w polsce, często słyszę durne komentarze 'oburzonych'. nie wyobrażam sobie sama skomentować niczego w ten sposób, co to ludziom przeszkadza? sytuacje takie mieliśmy na razie tylko w polsce, niemcy nie są jednak lepsi, ale w ich wydaniu jest to wytrzeszczanie oczu lub gwizdy. Dlaczego tak się dzieje? Nigdy nie lubiłam narzekać na polskę, no ale w tym wypadku mam niezbite dowody, że to tylko w tym rejonie się tak dzieje..

Gość djdlkdldffeeo
Nie przejmuj się i tyle Ja mam 27 lat a wyglądam na 17 :D Mój chłopak 28 ,a wygląda na 35 i mam to samo.

Gość korelina
w sumie rozumiem czemu są te komentarze mój partner napierdala mnie na ulicy kapciem i mówi do mnie Burek

Nie zwracaj uwagi na to po prostu Polska to zazdrosny kraj. To nie jest taka duża różnica sama miałam kiedyś faceta o 17 lat starszego. Zaznaczam ,że też młodo wyglądam i z tym facetem byłam jakieś 5 lat lat temu.

Jestem zdania ludzie są wredni i trzeba ich olać, aby nie zwariować.

Gość korelina
czasem przed sklepem piźnie mi smyczą i powie siad, wtedy też się ludzie patrzą

Gość ale jednak patrzycie
a co ma do tego zazdrość bo nie rozumiem? jak się coś komuś nie podoba to z automatu oznacza to zazdrość? Bardzo płytkie podejście :O

Gość Katja - zazdrosna? O co mozna
byc zazdrosnym, widzac tylko faceta wygladajacego na dosc starego i dziewczynke w wieku jego corki? Nic o nich nie wiedzaac?

jak sama widzisz nie tylko w PL ludzie nie aprobuja pedofilii. Skoro wyglądasz na 16 lat a on na 40+ to chyba oczywiste, ze zakładają, że albo jesteś prostytutka, albo koleś pedofilem wykorzystującym naiwną kozę. Lepsze to niż udawanie, ze wszystko w porządku, bo kiedyś faktycznie może się okazać, ze stary dziad posuwa dziecko.

Nie płytkie podejście tylko Polska tak ma. Stare dewotki mniej najwięcej wkurzają. :D W wieku ojca to by było facet o 30-40 lat starszy. A tutaj jest tylko 15 :D

Gość ale jednak patrzycie
płytkie podejście Katja, bo zakładasz, że chodzi o zazdrość. A to, że się ze mną nie zgadzasz, to też oznacza, że zazrościsz mi umysłu?

Gość Katja - zazdrosna? O co mozna
Katja, przeciez autorka napisala, ze wyglada na wiecej niz 40, a ona na 16. Wiec ludzie widza , ze jest w wieku jej ojca.

Katja, jesteś jakaś opóźniona? Laska pisze, ze - wygląda na 16 - koles na 40+ - sytuacje zdarzały się też w DE więc ścichnij, dziecko, bo aż żal. I cieszę się, że ludzie mają jaja by wypomnieć staremu chujowi posuwającemu dziecko, ze robi źle. Nawet jeśli stary chuj ma naprawdę 37 lat a dziecko 22. Bo skąd mają wiedzieć? Opierdalacie normalnych ludzi, a jak się okazuje, ze koleś więził dziecko i je gwałcił (dzisiaj trabili w necie), sąsiedzi wiedzieli i nic nie zrobili to krzyczycie, że znieczulica, Zastanów się, dziecko

Gość COSWtymMUSIbyć
Mój ojciec jest ode mnie starszy o 20 ^^

Wygląd nie jest ważny, przecież oni wiedzą ile mają lat. Nie rozumiem dlaczego ludzie przejmują się opinią innych.

Gość ja tez jestem w zwiazku z duza
roznica wieku. Wygladam tez niestety bardzo mlodo. W Polsce mnie biora za prostytutke:D ale mnie to malo obchodzi bo na co dzien mieszkamy za granica i tam jakos nikt nam sie dziwnie nie przyglada:P Zreszta ja jestem osoba ktora malo obchodzi cudze zdanie. Moje zycie, moja sprawa, a jesli ktos ma z tym problem to coz... wspolczuje:P