Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Disco Salceson

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość Disco Salceson

Jak ogólnie wiadomo, w życiu każdego faceta przychodzi moment w którym uświadamia sobie, że kobieta to tylko (nowo)twór bez wartości, trochę mięsa dookoła cipy i cycków, marnej jakości pojemnik na spermę. Moje pytanie do szanownych Panów jest następujące - ile mieliście lat i w jakich okolicznościach nastąpił u was ten moment? Zacznę od siebie: Rok 2004, miałem 24 lata, długoletnia partnerka puściła się z arabem.:( ten moment to przełom w moim życiu, zacząłem traktować kobiety przedmiotowo i muszę przyznać, że moje życie zmieniło się dzięki temu na lepsze :) Średnio co dwa lata wymieniam stałą partnerkę na nowszy model. Polecam ten styl życia :)

Widzisz, czegoś mądrego nauczyłeś się od kobiety. Wiesz już, jak być szczęśliwym.

Gość spróbujmy logicznie
późno odkryłeś prawdę, ale jak mówi przysłowie" lepiej późno niż wcale"

Gość Disco Salceson
Hydrolizaa, jak na rasową kobietę przystało nie potrafisz ani czytać, ani nawet logicznie myśleć :) nie nauczyłem się od kobiet absolutnie niczego, po prostu na podstawie ich prymitywnych zachowań i rytuałów samodzielnie wyciągnąłem szereg wniosków, dzięki którym jestem dziś szczęśliwym człowiekiem :) to solidna różnica :)

Gość nic nei rozumiem
mamę też uzanjesz za taki twór naookoło cycków i pochwy ?

Gość Disco Salceson
Moja mama nie żyje :)

Gość nic nei rozumiem
prymitywne zachowania i rytuały to ty masz choćby to że wymieniasz partnerki co dwa lata

Gość nic nei rozumiem
to by tłumaczyło dlaczego nie miał kto cię wychować na człowieka jeśli twoim ojcem jest prymitywny samiec zdolny jedynie do kopulacji to nic dziwnego że u ciebie sfera emocji nie rozwineła się

Gość agnes z cannes
dajcie sie kociakowi wymiauczec pod cos go gryzie pod ogonem, poza tym jest zabawny wiec niech kontynuje swoje wywody madrasci i filozofi na zycie:)

Gość Disco Salceson
nic nei rozumiem - nie wiem, nie miałem okazji poznać swojego ojca :)

Gość Disco Salceson
zostalem wymieniony na araba bo mam jajaca jak orzeszki a fiuta jak olowek, poza tym mam krotka skore - jak zamykam oczy to mi sie dupa otwiera

Gość Ian Pavulon
15 lat PS. TO PRAWDA