Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa śniegu 25

Wiece jak się zakończyła historia z dziewczyną umówioną ze sponsorem wczoraj?

Polecane posty

Gość królowa śniegu 25

Umówiła się z nim 1 raz 1500 zł/noc i pisała o tym tutaj, ale wątek chyba został usunięty. Trochę śledziłam tę historię.

Gość królowa śniegu 25
Mam nadzieję, że koleś nie zrobił jej krzywdy, mieli spotkać się w hotelu.

Gość paradise circus
a własnie, tez sledzilam chetnie sie dowiem :P

Gość królowa śniegu 25
Pisała tak przekonywująco, że raczej to nie była prowokacja. Może jeszcze się odezwie.

Gość damon23
jak ja czytałem to widac było że dziewucha tępa i przygłupawa, bardzo przezywała i ekscytowała się emocjonalnie sponsorem z czata , który miał jej dać 1500 zł dlatego mnie to zaciekawiło albo prowo i udaje głupią ogólnie wiadomo że z czatu nikt jej tyle nie zaproponuje

Gość ZdegenerowanaMaupa
maiłam wątek z ulubionych i znikł... przed południem odezwała się niby ona, powiedziała że dał jej 100 zł i umówił się na 10 x w miesiacu za 500 zł.(za wszystko) Nie wydaje mi się to prawdą. Na końcu jedna napisała że dziewczyna bardzo nisko się ceni, bo ona sama ma 50 lat i jeden jej dał 100 za dwie godziny... potem już wątku nie było Nie wiadomo czy to była ona,. raczej wątpliwe.

Gość oj głupiutkie stworzenia
1500 zł za dupe to tylko w filmach i waszych fantazjach, net jest pelen fantazujących kobiet - ach jakie mam powodzenie, jaka jestem kochana, jakie mam wspaniałe życie, jak mnie faceci pragną wystukuje na klawiaturze mały tłuścioszek posilając się w międzyczasie czipsikami, ach, ach, ach

Gość damon23
nie była dziewica , uprawiała seks z wieloma ,pisała na początku , zreszta 20 pare lat